Zamieszczone przez juri
Zdjecia czeszek :-)
Zwiń
X
-
restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....
-
-
kross12
Zamieszczone przez deviltomekto moze od razu lepiej wyciąć błotniki i wcisnąć 21 z Q7 śmiech na sali Tede miał by do pokazania na końcu programu kazde auto ma jakiś styl, i pewne rzeczy do pewnego auta nie pasują to co pasuje do bolidu F1 nie koniecznie musi pasować do rodzinnej Octavi pozatym sam fakt że ktoś tuninguje rodzinny samochód juz o czymś świadczy(podobnie jak Ci co "tjuningują" starego poloneza) zresztą jak miałem 16 lat to tez mi sie podobały 5 drzwiowe samochody z ze skrzydłem z tyłu na aluminiowych podpurkach i koła z traktora ale po co jak popierwsze nie osiąga takich predkosci zeby wykozystać te gadżety i wogóle sie do tego fizycznie nie nadaje:P to tak jak by krowie kupić telefon komórkowy i to ze mi sie auta wyzej pokazane (niewszystkie) nie podobają to nie dla tego ze jezdze 1,6 bo czy sie ma 1,6 pod maską czy 1,8T to spadochron z tyłu skrzydło z boinga czy koła 19 w niczym nie pomogą a napewno nie w wyglądzie wizualnym i napewno nie w octavi . Najlepsze jest to ze ktoś jezdzi taką ospojlerowaną octavią na kołach 20tkach 15km/h bo szybciej nie moze bo dziury i progi i widzi jak wszyscy sie na niego patrzą pokazują jeden drugiemu palcem i wmawia se "podoba im sie" a oni tylko sie nabijaja z pajaca jak mozna do czegos takiego wsiąść zresztą jest tuning i tjuning:P tutaj widać tylko agrotjuning:P bo na samochodzie rodzinnym nic innego nie da sie pokazać (jesli chodzi o wygląd zewnętrzny) koniec kropka:P
Oczywiście nie generalizuje bo część pokazywanych tutaj aut jest spoko i dziwię się co tu robi wiejski tuning....
Zamieszczone przez Paweł-SKeee kolega woli Honde Civic z 95 z ogromnym skrzydłem i 1.3 pod maską, lub pewnie taką jezdzi, i nie przyjmuje do wiadomości że są inne samochody, podejrzywam że gdybyś zobaczył na żywo nie jedną octavie stąd to byś szczęke zbierał z ziemi, i popadł w depresje, no ale cóż.... przecież to agrotuning
PS. Proponuję Ci zajrzeć na Civic Klub PL i zobaczyć kilka projektów - wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Pierwsza i druga strona to festyn po całości, nie da się zaprzeczyć ze Octavia jest rodzinnym autem, a w zasadzie nadmuchanym kompaktem udającym auto klasę wyżej i żadne dokładki, felgi tego nie zmieniąZamieszczone przez kross12PS. Proponuję Ci zajrzeć na Civic Klub PL i zobaczyć kilka projektów - wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
To że jakis model jest rodzinnym samochodem nie oznacza, że nie da się go w ładny i gustowny sposób stuningować. Oczywiście trzeba to robić ze smakiem i parapety na piwo, lub kaloryfery z przodu nie są tu dobrym pomysłem (zresztą niegdzie nie są). Nie wiem tylko dleczego uwazacie, że np. duże ładnie dobrane felgi to element tzw. "agrotuningu" ???!! Duże, ładnie dobrane felgi potrafią dodać autu sporo urody, nawet w plebejskim Lanosie czy PolonezieZamieszczone przez kross12Zawszę Skodę postrzegałem jako markę dla kapeluszników lub przedstawicieli handlowych i nigdy nie słyszałem żeby ktoś uznał Skodę za sportową bądź prestiżową markę
P.S. A dlaczego tak nie postrzegasz Audi ?? Przecież jeszcze pod koniec lat 80-tych Audi było postrzegane jako tanie auta dla taksówkarzy czy robotników (ten sam poziom co VW).
[ Dodano: Wto 22 Cze, 10 07:24 ]
Zamieszczone przez kross12Proponuję Ci zajrzeć na Civic Klub PL i zobaczyć kilka projektów - wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
A co do szrotów to wybacz, ale zdecydowanie bardziej wolę O II niż obecnego Civica. Dodatkwoo nie bardzo wiem na jakiej podstawie okreslasz Octavie jako szrot ?? No i trzeba miec chyba nierówno pod sufitem żeby zakupic auto które samemu określa sie jako "szrot" 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12Proponuję Ci zajrzeć na Civic Klub PL i zobaczyć kilka projektów - wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
Zamieszczone przez kross12wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
co do tego "prestyżu" marki i temu podobnych pierdół, to nie ma jak się zamknąć w pudełku ze stereotypami...
a zresztą, szkoda gadać :lol:
(jakby co to mam dość dobre pojęcie i porównanie nowego civica do nowej O2 :lol: , no ale podobno ten nowy to kupa :lol: )
[ Dodano: Wto 22 Cze, 10 07:53 ]
Zamieszczone przez BigNo i trzeba miec chyba nierówno pod sufitem żeby zakupic auto które samemu określa sie jako "szrot"saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez BigA czym że jest ten Civic, jak nie zwykłym rodzinnym dupowozem ???? Zwłaszcza ten poprzedniej generacji, który urodą w niczym nie odbiega od domowych sprzętów typu deska do prasowania czy suszarka do ubrań
Zamieszczone przez BigSkoda juz od dawna (od jakiś 10 lat) nie jest postrzegana jako marka tania, dla kapeluszników i przedstawicieli handlowych
P.S. A dlaczego tak nie postrzegasz Audi ?? Przecież jeszcze pod koniec lat 80-tych Audi było postrzegane jako tanie auta dla taksówkarzy czy robotników (ten sam poziom co VW).
Zamieszczone przez BigTo że jakis model jest rodzinnym samochodem nie oznacza, że nie da się go w ładny i gustowny sposób stuningować. Oczywiście trzeba to robić ze smakiem i parapety na piwo, lub kaloryfery z przodu nie są tu dobrym pomysłem (zresztą niegdzie nie są).
Zgadzam się z tobą w 100%, wszystko ze smakiem
Ale pamiętaj że z gówna bata nie ukręcisz
Zamieszczone przez BigA co do szrotów to wybacz, ale zdecydowanie bardziej wolę O II niż obecnego Civica. Dodatkwoo nie bardzo wiem na jakiej podstawie okreslasz Octavie jako szrot ?? No i trzeba miec chyba nierówno pod sufitem żeby zakupic auto które samemu określa sie jako "szrot" 8)
Komentarz
-
kross12
Przynajmniej miarodajna, bo mówi mi jak Skoda jest postrzegana przez lud który nie interesuje się motoryzacją Może za 15 lat to się zmieni..chociaż wątpię żeby VW AG dopuścił do tego
Komentarz
-
Mi taka się podoba. Niby tylko felgi inne, ale efekt zacny :diabelski_usmiechZałączone pliki12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
zajefajnie wyglada felga na dystansie albo o odpowiednim et która chowa sie idealnie w nadkolach octyhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez deviltomekto moze od razu lepiej wyciąć błotniki i wcisnąć 21 z Q7 śmiech na sali Tede miał by do pokazania na końcu programu kazde auto ma jakiś styl, i pewne rzeczy do pewnego auta nie pasują to co pasuje do bolidu F1 nie koniecznie musi pasować do rodzinnej Octavi pozatym sam fakt że ktoś tuninguje rodzinny samochód juz o czymś świadczy(podobnie jak Ci co "tjuningują" starego poloneza) zresztą jak miałem 16 lat to tez mi sie podobały 5 drzwiowe samochody z ze skrzydłem z tyłu na aluminiowych podpurkach i koła z traktora ale po co jak popierwsze nie osiąga takich predkosci zeby wykozystać te gadżety i wogóle sie do tego fizycznie nie nadaje:P to tak jak by krowie kupić telefon komórkowy i to ze mi sie auta wyzej pokazane (niewszystkie) nie podobają to nie dla tego ze jezdze 1,6 bo czy sie ma 1,6 pod maską czy 1,8T to spadochron z tyłu skrzydło z boinga czy koła 19 w niczym nie pomogą a napewno nie w wyglądzie wizualnym i napewno nie w octavi . Najlepsze jest to ze ktoś jezdzi taką ospojlerowaną octavią na kołach 20tkach 15km/h bo szybciej nie moze bo dziury i progi i widzi jak wszyscy sie na niego patrzą pokazują jeden drugiemu palcem i wmawia se "podoba im sie" a oni tylko sie nabijaja z pajaca jak mozna do czegos takiego wsiąść zresztą jest tuning i tjuning:P tutaj widać tylko agrotjuning:P bo na samochodzie rodzinnym nic innego nie da sie pokazać (jesli chodzi o wygląd zewnętrzny) koniec kropka:P
Oczywiście nie generalizuje bo część pokazywanych tutaj aut jest spoko i dziwię się co tu robi wiejski tuning....
Zamieszczone przez Paweł-SKeee kolega woli Honde Civic z 95 z ogromnym skrzydłem i 1.3 pod maską, lub pewnie taką jezdzi, i nie przyjmuje do wiadomości że są inne samochody, podejrzywam że gdybyś zobaczył na żywo nie jedną octavie stąd to byś szczęke zbierał z ziemi, i popadł w depresje, no ale cóż.... przecież to agrotuning
PS. Proponuję Ci zajrzeć na Civic Klub PL i zobaczyć kilka projektów - wtedy wpadniesz w depresje jakim szrotem jeździsz....
P.s Szydze z Civica 5 gen tzw Jajka, które ma tak samo zepsutą opinię co E36, lub mk.III E36 dla drechów, mk.III dla gówniarzy, a Civic 5gen dla technomułów, tak niestety postrzegam ten samochód i zdania nie zmienie, z resztą nie uważasz że to 2 inne bajki ? Octavia a Civic ? Ogarnij się gościu :wink:
Komentarz
-
-
gruby VTBYŁ : MÓJ SZKODNIK http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
kross12
-
Gość
-
coś ode mnie:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz