Zamieszczone przez Lokus55
Filmy i filmiki - motoryzacyjne i nie tylko...
Zwiń
X
-
mdo1, kolego proponuje odwiedzić Warszawie Ursynów ... na drodze jest duży uskok. 2 lata temu zostało obiecane clubowi Adrenaline Motorsport Warsaw wyrównanie nawieszchni ( poprawienie stanu ulicy ) i do tej pory nikt nic nie zrobił , skończyło sie na obietnicach. chyba nie chciał byś spłonąć żywcem w wypadku ?? myślę ze to najgorsza śmierć.
załączam ponownie link do filmu z protestu który odbył sie 2 lata temu
Ps. Protest a zarazem hołd ofiarom wypadku ;(=LokuS=
Komentarz
-
-
Lokus55, zeby nie bylo
szkoda mi chlopakow, Zientarskiemu to juz wogole nie zazdroszcze
nie znam dobrze "uskoku", o ktorym piszesz (choc pare razy tamtedy jechalem i nie zauwazylem porblemu, moze za wolno jezdze) i nie znam tez okolicznosci wypadkow, ktore tam mialy miejsce
ale podejrzewam, ze byly one przy predkosciach raczej przekraczajacych 100 km/h?
jesli tak, to sam zobacz, ze to chyba kiepski argument, nie?
o ile masz racje, ze nawierzchnia powinna bys w jak najlepszym stanie, z tym, ze szkoda tych ludzi tez masz racje, to argumentowanie, ze nie mozna jechac pow 100 tam gdzie jest ograniczenie do 50 czy 70 - jakos mi sie kloci :/
w kazdym badz razie, zycze powodzenia
Komentarz
-
-
mdo1, ogolnie ok, ale w Polsce cala ta taktyka, zamiast naprawiania drog ze stawianiem ograniczen predkosci jest smieszna :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroale w Polsce cala ta taktyka, zamiast naprawiania drog ze stawianiem ograniczen predkosci jest smieszna
spotkalem sie jeszcze z jedna ciekawa taktyka
kolo tarczyna robia (robili?) tak, ze obmalowuja dziury w jezdni biala farba, zeby jakby co - oznaczone byly, nie?
Komentarz
-
-
Jeden post poleciał do spadowiska, ale...
... ponieważ temat z wypadkiem redaktorów Zientarskiego i Zabiegi został zamknięty, zeby uniknąć przygłupich spekulacji i gówniarskich ocen i osądów, dlatego też proszę, a raczej żądam nie kontunowania tego tutaj.
Zaintersowanych trzepaniem kapucyna zapraszam na fora onet.pl, interia.pl, tvn24.pl i tym podobnych ścieków dostępnych dla anonimowej tłuszczy.
I bardzo, ale to bardzo kategorycznie proszę o uszanowanie na naszym forum ludzkiej tragedii - niezależnie od przyczyn jej zajścia.
:evil:TDI 205PS
Komentarz
-
-
O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Panowie, zmieniajac Pas na autostradach patrzmy w lusterko ... ogladam ten filmik juz 10ty raz i ciagle mam mieszane odczucia, czy moge czuc sie bezpiecznie ... a nie raz juz mi ktos podobnie wyjechal, jednak na mniejszych predkosciach :xByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Polecam.. Występują :
>-M3 E92
>-Nissan Skyline GTR R32 JDL Wide Body
>-Porsche 911 Turbo (996) Techart (zapewne też sie zjawi; ]
>-EvoIX GT340
>-EvoIX 400PS
>-EvoVII400PS
>-EvoV Bullit
>-Audi RS4 B7
>-Audi Rs4 B6
>-Audi S3
>-Audi 1.8T
>-Audi A3 1.8T
>-Audi S4 500PS
>-BMW M5 E60
>-BMW M5 E60
>-BMW 335D E91
>-CivicTypeR
>-CivicTypeR
>-Nissan 200Sx S13
>-Nissan 200Sx S14a
>-Nissan 200Sx S14
>-Nissan 200Sx S14
>-Mazda RX8
>-Corvetta C5
>-M5 E39
>-M5 e39
>-M5 e39
>-M3 E46
>- Focus RS 280KM
>-325 E30 Cabrio
>-SU Impreza Maptek 330 KM
>Evo IX 340
>Nissan 350z
:shock:
Komentarz
-
-
Street Racing 2008 - klip Adrenaline Motorsport Warsaw
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Nie 01 Cze, 08 18:18 ]
Z przestrogą dla nas... http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny/
Komentarz
-
Komentarz