Pozdrawiam kierowcę z białego VW Transportera, który ok. 1h temu jechał za mną ul. Warszawską w Legionowie i obtrąbił mnie, jednocześnie pokazując przygotowaną na takie okazje tabliczkę z napisem OCP
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Fajny dzień zaliczony
Dzisiaj miałem niewątpliwą przyjemność po dłuuuuuugim oczekiwaniu odberać z kolegą jego nowy nabytek i zrobić nim dziewicze 100 kilometrów
Chcę go Wam zaprezentowac bo jestem ojcem chrzestnym tego przedsięwzięcia i IMO jest poprostu PIĘŁKNY on
(przy okazji chciałem się pochwalić, że chociaż sam mam tylko Skodę, to przynajmniej mam kolegę, który jeździ VW :lol: )
Fakty :
- Highline DSG, doposażony w wiele rzeczy :lol:
łatwiej powiedzieć czego nie ma, a nie ma aktywnego tempomatu, dużych kółek i szyberdachu
-2.0TSI (tak się to teraz nazywa :lol, 200KM
Zrobiliśmy nim dziś bez mała 400km -> Bielsko Biała -> Siemianowice Śląskie -> Warszawa
Średnia prędkość z całości to 70km/h a spalanie 8,5L/100km IMO super, biorąc pod uwagę, że wyjeżdżaliśmy w szczycie powrotów z pracy, była fatalna pogoda, śnieżyca, lód itd.
Jazda strasznie szarpana, milion ciężarówek i kretynów na drodze.
Ma to wielką ochotę do jazdy, żal, że dotarcie i żal, że tak fatalna droga...
Co ciekawe, po gruntownych oględzinach i macankach, zgodnie stwierdziliśmy, że jakościowo Passat nie różni się ani na jotę od O2, jest poprostu większym autem z mniejszym bagażnkiem
Czy się to komu podoba czy nie.
A wygląda mniej więcej tak:
(jutro jedzie do dajmond brajta )
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
No nieciekawa ta trase mieliscie, to co sie dzieje na tej trasie Katowice-Bielsko od 3 dni to jest jakis sajgon
była to lekka masakra :shock: :?
dość powiedzieć, że zakładaliśmy powrót na 1900 a na kwadrat wkroczyłem o 2330 :lol:
oczywiście nie tylko ze względu na trasę (jej jakość ), ale w dużej mierze
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Co ciekawe, po gruntownych oględzinach i macankach, zgodnie stwierdziliśmy, że jakościowo Passat nie różni się ani na jotę od O2, jest poprostu większym autem z mniejszym bagażnkiem
To skoro to to samo (wg ciebie) to czemu kolegi nie namówiłeś jako ojciec chrzestny na OII RS ?
To skoro to to samo (wg ciebie) to czemu kolegi nie namówiłeś jako ojciec chrzestny na OII RS ?
bo potrzebuje wiekszego auta we wnętrzu, a nie w bagażniku -> czteroosobowa rodzina.
ilosć bagaży mozna w ostateczności zmniejszyć ale ludzi trzeba zabrać wszystkich.
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz