:P ...oooj to ja sie muszę spytać Koleżanek co o tym myślą :lol: ...ale aż sie prosi o jakieś większe i szersze kółka ...a autko faktycznie ładne a w dodatku w tym białym kolorze teraz na topie...a chyba najfajniesze to te fotele kierowcy i pasażera
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Prawdę powiedziawszy Passat mi jakoś obrzydł, a na początku jak się pojawił ten model to super mi się podobał. Zresztą sam się zastanawiałem nad Passatem kupując O2, ale zdecydowała ekonomia, bo jakoś dla mnie identyczna.
widzisz szkoda bo tu jednak rozmiar ma znaczenie :wink:
...a tak na marginesie też mam bardzo dobre dojście do kupna tej marki bo szwagier pracuje w WV i ma super upust przy zakupie nowego...ale ciagle się zastanawiam ....a narazie to Skodzinką mi się dobrze jeździ
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Jakoś nie lubie tych pasków. Za kierą czuję lekką klaustrofobię + zawsze uderzam głową o dach przy wsiadaniu (bez komentarza ) ale ten biały w kombi jest niesamowicie ładny Co to za pakiet "spojlerów" bo zderzak jakiś inny niż rodzinka moja ma w tdi.
Jakoś nie lubie tych pasków. Za kierą czuję lekką klaustrofobię + zawsze uderzam głową o dach przy wsiadaniu (bez komentarza ) (...)
Panowie, jedynym autem do ktorego wsiadalem normalnie to byla toyota land cruiser jak narazie. Do wszystkich innych wpierw glowa, pozniej dupa, mam 198 cm wzrostu
a w passacie zawsze podobalo mi sie tez ze mozna ustawic fotel i kierownice tak ze jestem w stanie zlaczyc kolana co prawda wtedy nie siegalem rekami kierownicy ale to nic...
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
śmiesznie to wyglada, jeszcze smieszniej wyglada wygiety lekko pedal sprzegla w escorcie bo jezdze nim w pozycji rodzacej kobiety takie troche kalectwo ale co zrobic, dlatego chce kupic O2
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Komentarz