ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
No to coś łatwego, dla rozkręcenia tematu.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez phonemankmink, Czterodrzwiowy Garbus
3.0TDI :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piernikWidzę że robi się jak w "Jaka to melodia" i niedługo trzeba będzie zgadywać auto po jednej śrubce ale napisie na oponie....chyba ni o to chodzi w tej zabawie.
kmink, wrzuć "więcej" zdjęcia bo temat umrze.
ale niech będzie...
Zostaw komentarz:
-
-
Widzę że robi się jak w "Jaka to melodia" i niedługo trzeba będzie zgadywać auto po jednej śrubce ale napisie na oponie....chyba ni o to chodzi w tej zabawie.
kmink, wrzuć "więcej" zdjęcia bo temat umrze.
Zostaw komentarz:
-
-
dobra......ta moja zagadka to ponoć:
Alfa Romeo 6C 2500 Sport Cabriolet Farina z 1947
sam nie mam pewności 100%
Zostaw komentarz:
-
-
to może taki samochód:
[ Dodano: Sro 25 Sty, 12 18:40 ]
może z profilu będzie łatwiej?......z południa Europy w każdym razie
[ Dodano: Czw 26 Sty, 12 11:09 ]
jeszcze jedno zjęcie?
auto z Anonimowej Lombardskiej Fabryki Samochodów
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piernikTo może...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kiler_NNOctan he he he wiadomości od wujka google ??? :lol:
widzisz jest ogromna różnica miedzy VW k70 a NSU RO 80
Zapewniam Cię że, w tym wypadku źródłem mojej wiedzy nie było Google.
Skoro wspomnieliśmy o Ro 80 , to mało kto wie że licencje na silnik wankla z tego samochodu kupili NRDowcy z zamiarem montowania go w Wartburgu. Niestety nie był to dobry interes dla nich, bo produkcje ze względu na kłopoty technologiczne zakończyli na egzemplarzach prototypowych.
Zostaw komentarz:
-
-
piernik
ten samochód miał bardzo niewiele z wspólnego z pierwszym pastuchem (rozwiązania jakie tam były trudno porównać do czegokolwiek :lol: ) rozmiarowo było o "oczko " lub nawet dwa wyżej :lol:
Octan he he he wiadomości od wujka google ??? :lol:
widzisz jest ogromna różnica miedzy VW k70 a NSU RO 80
NSU miało silnik wankla i automatyczną skrzynie . VW po przejęciu tej firmy zamontował do niego rzędowa 4 ale spowodowało to konieczność przekonstruowania przodu samochodu ( bo rzędówka się nie mieściła )
Zostaw komentarz:
-
-
piernik, ma rację,choć tak naprawdę jest to NSU K70. Firma NSU opracowała ten model, wyprodukowała już nawet serię tych pojazdów na salon genewski 1969 i do dziennikarskich testów. Ale wtedy właśnie NSU zostało wchłonięte przez Volkswagena i tak to NSU K70 stało się VW K70
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez phonemanjunior, Dobrze
Zostaw komentarz:
-
-
-
No to coś w stylu gdzie mam przód a gdzie tył
[ Dodano: Wto 10 Sty, 12 14:13 ]
Żeby temat nie zaginął w czeluściach forum to dodam że podpowiedź jest na zdjęciu :wink:Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
kult0035, kultowe auto w japonii, powiązane bardzo mocno z poprzednią zagadką (przed Melkusem) :wink:
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: