TVR??
ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
-
nie :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
ha ! ja wiem tylko nie powiem bo nie mam pomyslu na kolejna zagadke 8)
Podpowiem ze na Z ..
Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
fajny ma silniczek :!: :!: :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
za tyle kasy ? gdyby nie mial to bym sie dziwil :PPowyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
Zenvo ST1 :kciukgora
...czerwony otwieracz do kapsli :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
-
-
Kurcze, juz go gdzies kiedys widzialem. Amerykaniec? Jakis Concept Car?Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
Europejczyk i można powiedzieć że concept car
No to podpowiem:
Siedziba firmy znajduje się w Szwajcari
Komentarz
-
Rinspeed E-Go Rocket
[ Dodano: Sro 03 Mar, 10 15:39 ]
Ja wam zadam łatwiutką zagadkę
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
rosa, mówiłem, że łatwiutkie
Brawo
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
-
-
-
-
Komentarz
-
-
Mercury ?Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
Ford (Mercury) Cougar 406 wiedzialem ze bardzo sie nie moge mylic :PPowyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
?
k
Komentarz