podpowiem,że ta marka produkuje również charakterystyczne trójkołowe taksówki
Może jak dodam fotkę innego auta produkowanego przez tą firmę to Was naprowadzę:
czy ten trokolowiec to nie jest niemiecki Goliath. Czasami wystepuje tez pod marka Borgward. Carl Borgward byl konstruktorem pierwszego pojazdu goliath a potem przejal fabryke goliatha.
Ale- Jej Bohu, tego pierwszego znaleźć nie potrafię..
Może to być coś koncepcyjnego Daimlera (logo przypomina trochę Daimler-Chrysler). Trza szukać dalij...
Może spróbuj przeczytać jeszcze raz swojego linka ale powoli
Kurza twarz! Czytałem w lewo i w prawo, w przód i w tył, po jednej literze... :evil:
Przejrzane ok 1500 stron :!: Gdzieś Ty toto wynalazł. :?:
Kiera chyba z prawej strony- to z mojego linku zostaje GB, Urugwaj lub Indie...
Please, chociaż rok produkcji podaj i seria, czy pojedyncze... ad:
Ten trójkołowiec to miała być tylko podpowiedź i to, że jest to tempo hanseat- to już wyżej umieściłem... :diabelski_usmiech
Wróć na stronę wcześniej i spróbuj odgadnąć ostatnią terenówkę/suva/crossovera zagadkową caprimana... Pozdro!
Widzę,że udała mi się zagadka-jesteście już tak blisko,że jak mam jeszcze coś podpowiedzieć to odpowiedź macie prawie na tacy w linku arccussa jest ogromna wskazówka-może przed kolejnym czytaniem warto przypomnieć sobie treść mojej wcześniejszej podpowiedzi-to tyle co do producenta..co do modelu-zaprezentowany w 2002r.
Arccuss przez wieczór wyborczy w TV wyprzedziłeś mnie o 90 minut.
A powyższy obrazek przedstawia samochód Gaz Vodnik 3937.
Ja podam również ciekawy pojazd.
Ups, nie mogę wysłać fotki. Pojawia się komunikat że limit na załączniki na tym forum został przekroczony.
Brawo arccuss zdążyłeś w ostatniej chwili-zaraz odłączam internet-jutro przestawiam w domu ściany-wszystko już powynoszone,pozabezpieczane-teraz czas na komputer...Trochę mnie nie będzie i mam nadzieję,że do czasu jak wrócę znajdzie się rozwiązanie na problem z załącznikami-jeśli admin nie będzie mógł nic w tej kwestii zrobić to zawsze można zrobić nowy wątek"ZGADUJ ZGADULA 2" :lol: Pozdrawiam!
Octan,
jeśli pozwolisz to spróbuję z linkiem zewnętrznym- jak wyjdzie- to do odgadnięcia... I wskazówka jak zamieszczać foty.
Oto próba (ew. zagadka...):
Wyszło... Dalej działają linki z serwerów zewn- ja umieszczam na imageshack.us- jak łatwo zuważyć... :lol:
Próba wrzucenia foty, za radą arrcussa. Jeśli się uda to niech będzie też zagadką. Sorry arrcuss że się wpycham ale moja jest taką zagadką z przymrużeniem oka.
Komentarz