ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
Skoro niema chętnych to ja zapodam dla odmiany motorekZałączone plikiGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Na razie powiem tyle że motocykl jest rodzimej produkcji.
Ps:
Podpowiedź dla bardziej kumatych: PZLGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
pato.TDi jestes blisko
Ta o której myślisz wygląda tak:Załączone plikiGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
ODPOWIEDŹ TO: Wsk Formaero – To motocykle, których zadaniem było wypełnienie luki, na motocykle rajdowe wysokiej klasy, których osiągi i właściwości terenowe pozwalałyby na rywalizacje z innymi markami. Z powodu braku odpowiedniego sprzętu i zaprzestaniu produkcji rajdowych Promotów w roku 1969, Świdnicka Wsk podjęła wyzwanie skonstruowania motocykla do rajdów szybkich z odpowiednim podwoziem oraz silnikiem. Jako, że ZMD nie produkowała odpowiednich silników o odpowiednich osiągach, przyzakładowy OBR sam postanowił skonstruować gammę odpowiednich silników. W 1971 roku wykonano pierwszy silnik na bazie W-2 o mocy 18 KM z sześciobiegową skrzynką biegów. Wał korbowy, sprzęgło, zapłon, cylinder i głowice wykorzystano z seryjnego silnika. Całość wmontowano w podwozie MR16 C. Tak powstał model Formaero I
Czyli koledze capriman można zaliczyć odp.
Sory za taki mały ot ale muszę się pochwalić swoją WSK-ą (Po wakacjach zostanie odrestaurowana):Załączone plikiGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
Komentarz