No, nie. Tą drogą to my dojdziemy do matchboxów. Pewno byłeś w legolandzie i tam zrobiłeś to zdjęcie. Ja na wadze piórkowej się nie znam i nie będe nawet zgadywał.
ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
-
-
włoski melex
[ Dodano: Pią 09 Kwi, 10 23:11 ]
piernik, gdzie ty tego melexa ???? :x już 56 stron przejrzałem i nic
Komentarz
-
Zagato Zele 1000
zwany również Elcarem. Makaroniarze zasłynęli tym, że sprzedali toto Amerykańcom bez zasilania... :twisted:
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 10 00:27 ]
No dobra, po matchboxach, coś większego i łatwiejszego...- trochę klasyki
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
-
-
-
Sbarro RoburCzłowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
-
capriman, a dokładniej: Ferrari 250 GT SWB California SpyderCzłowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.
Komentarz
-
Skoro nikt nie wrzuca nowej zgaduli to wrzucę coś ja. Jak mi się wydaje zagadka nie jest trudna. Dla ułatwienia, skąd marka pochodzi - czytałem gdzieś że kilka takich pojazdów zostało w 1945 wywiezionych do ZSRR. Tam niektóre z nich zostały przystosowane do potrzeb życia codziennego, np jednego przerobiono na furgon do rozwożenia chleba z piekarni do sklepów. Większość wyeksploatowanych do końca, dokonała żywota w kołchozowych zaułkachZałączone pliki
Komentarz
-
-
-
Chwileczka-jeszcze nikt mojego auta nie odgadł..trzymajmy się jakiejś kolejności..już drugi raz moja zagadka została nie zauważona-większe fotki mam wklejać?wrzuciłem na inny server jeśli ktoś ma problemy..
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Jako że dawno w tym temacie nie byłem to teraz sobie odgadne
Studebaker Sceptre
Komentarz
-
-
-
Autko powyżej to Salmson 2300 coupe. Francuska firma która która wpierw produkowała silniki lotnicze a dopiero potem zajeła się produkcją samochodów.
Teraz moja trochę, podchwytliwa zagadka. Dwa stalowe rumaki widoczne ma zdjęciu to :____
(Podajcie tylko markę)Załączone pliki
Komentarz

: 
Komentarz