Scania Type A Tonneau 1903-postaraj się trochę bardziej :twisted:
ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez caprimanLVMINICAR - Chinese Mini Car ?
[ Dodano: Sro 28 Kwi, 10 23:07 ]
Zapewne sugerowałeś się tym:
Parts and accessories for customizing Club Car, E-Z-GO, and Yamaha Golf Carts. Great prices and Free Shipping!
ale to jest tylko wózek golfowy wzorowany na oryginale (jak to u chinoli :lol: ) - zwróć uwagę na maskę, zderzaki, światła, itp... Są inne...
[ Dodano: Sro 28 Kwi, 10 23:14 ]
Tu lepsza fotka...:Załączone plikiPerfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Wiem, że zagadka Arccussa jeszcze nie rozwiązana ,ale pozwolę sobie napisać że to co wystawił capriman to oczywiście cytryna ami 6. Samochód w swoim czasie dosyć popularny,w Polsce też trochę tego jeździło, choć w większości była to wersja ami 8. Silnik był taki sam jak w 2 CV - 2 cylindry ,bokser 600 ccm 32KM,( później połączono 2 takie silniki i powstał 4 cylindrowy bokser 1200 napędzający model GS, którym i ja jeździłem kilka lat)
Komentarz
-
-
Wózek golfowy to to nie jest-tam piszą,że gdyby doposażyć wózek golfowy do podobnego standardu to kosztował by 2 razy tyle..różnice widać,ale to laminat więc mogli coś zmodyfikować a pontiakowska atrapa i reszta pozostały bez zmian..no chyba,że zmiana świateł z przodu i dodanie wlotu na masce wymusza u nich zmianę nazwy-ewidentnie jedno i to samo auto jak Seat 1430,Lada czy Fiat,ale ok-szukamy dalej.
Komentarz
-
Komentarz