karty ktore dostałem juz aktywowane. dziś teśc aktywował swoja i po rabacie za benzyne i za olej płacil 4.91 najtaniej w białym. mam nadzieje ze nie ebdzie problemow z tym ze na ta samą kartę kupuje on i pb95 bo on do samochodu a pb do kosiarek
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
mnie pytali o nr karty na wylocie na zabłudów. bardziej chodzi mi o to czy w centrali nie beda sie czepiali ze na ta samą karte takuje sie PB i ON. PB i LPG to zrozumiałe że mozna bo auto jezdzące na gaz potrzebuje też benzynyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsmnie pytali o nr karty na wylocie na zabłudów. bardziej chodzi mi o to czy w centrali nie beda sie czepiali ze na ta samą karte takuje sie PB i ON. PB i LPG to zrozumiałe że mozna bo auto jezdzące na gaz potrzebuje też benzyny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaA ja zawsze przy tankowaniu mówię że "paragon wystarczy" i nigdy nie uraczyli mnie fakturą.
I tak się zastanawiam - co stoi na przeszkodzie żeby ORLEN TOTALNIE obniżył ceny (czyli żeby dał coś na kształt "karty" wszystkim chętnym) ? Przecież to by DOBIŁO konkurencję.. Co stoi na przeszkodzie ? Może jakieś ustawy antymonopolowe ?Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaroslav92525Zamieszczone przez DzidaA ja zawsze przy tankowaniu mówię że "paragon wystarczy" i nigdy nie uraczyli mnie fakturą.
Komentarz
-
-
Pozwolę sobie przykleić listę z forum seata:
JUTRO SPROBUJE WYSLAC KARTY DO:
Kamilkow
Zmichal
marnow86
Voyagerr
ATARI
koli28
McMac
norek88
tytyryty
Pauulina1
kars
krzysiek13ocp
aro10
kiniu
astaroth
kaqkaba
KlakierES
mmz
jakub372
tomekkub
gblodz
Greg87
lord11
Grzesiek__R
haragon (OCP)
meeku
nick
negro77
darekkkw
marina
stefcia (skodovka club)
parasite
mundito79
OCP jamatusz
pejan
OCP
rutyn
Sky Driver
marekwaw007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1Czy trzeba posiadac takowa karte przy sobie?Zamieszczone przez octaviars1czy ewentualnie gdy będe posiadal ja ja to rodzina tez moze tankowac podajac np tylko nr tej karty?Zamieszczone przez octaviars1jak wyglada teraz kwestia wyrobienia karty i czasu oczekiwania?Zamieszczone przez peter174najnowszych info jakie mam od cobretiego wynika ze Orlen zrobił nam limit kart na 3500 sztuk. Aktualnie jest juz wyrobionych i teoretycznie w uzytku 3000 kart wiec zostało do wyrobienia limitu jeszcze tylko 500 sztuk kart rabatowych. Wsród tych 500 sztuk do wyrobienia sa zawarte wszystkie osoby z listy podanej kilka postów wyzej (do pozycji 65 haragon włacznie).
Z uwagi na powyzsze dalsze zapisy na stronie OCP juz nie beda prowadzone.
Komentarz
-
-
lista fajnie dla tych co są na niej
ja siebie kolejny raz nie widzę a czekam długoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo
powoli mam dość.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
Komentarz