:wink: Pomysł na Lotos poległ... I przesłana kasa również... :diabelski_usmiech
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
-
-
Zamieszczone przez peter174... i nie laczy sie z biznestankiem ... a co do Lotosu to glowny inicjator akcji przesyłał poprzez formularz zapisów na karty Lotos zapytanie co z kasą przeslaną na te kart (do wyboru był zwrot lub wpłata na serwer KSI ) ...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
dz za odp czyli jestes w lepszej sytuacji :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 11 Lip, 12 18:31 ]
Dajcie spokój z tymi kartami Po paru emailach z ludzmi ktorzy sa odpowiedzialni za te karty odpuściłem sobie je. Poprosilem o zwrot kasy Od Stycznia do dnia dzisiejszego nie otrzymałem w/w karty. Kolega wpłacił pózniej niż ja a już dostał karte. Ludzie którzy to wyrabiaja odsyłają mnie od jednego do drugiego. Jednym słowem LIPA !!!!
Komentarz
-
-
Witam,
potwierdzam nie działają, odpowiedz karta zablokowana, lub klient zablokowany. Brakuje mi tego rabatu. jest jakaś alternatywa?? Mam dwa auta i łącznie trochę oszczędzałem. nie zamierzam zakupu akcji Orlenu by mieć rabat.
Macie jakiś kontakt z "opiekunem" naszego forum w temacie BIZNESTANKU????? może większego rabatu przy okazji??OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Mi tez nie działa od Niedzieli. A Uzywalem długo, pewnie z 8 lat? O ile pamietam, to jak czasami przez pomyłkę wystawili mi fakturę, to odbiorca był jakiś sklep komputerowy? Pytałem kasjera w Orlenie. Mówił, ze Orlen wysyłał wszystkim użytkownikom kart nowe umowy do podpisu (pewnie RODO czy coś). Nieodeslana umowa to blokada. Wystarczy ze ten sklep z komputerami nie działa od roku i wyglada to na koniec tej karty (?).
Ja sobie zamówiłem „nowa” na Passat Forum. Ale nie znam warunków ani terminów. Zadeklarowałem się „w ciemno”. Pozdrawiam.
PS Liczę, ze karta z Passat forum to nie na ten sam sklep czy co to tam byłoOstatnio edytowany przez kult0035; 16244.
Komentarz
-
-
Przecież są teraz inne możliwości na tańsze paliwo nie tylko na Orlen, ale BP i CircleK. Wynosi to obecnie od 1% do 1,5% od ceny litra, czyli od ok.5 gr do ok. 8gr . Za pomocą karty cashback odzyskuję kasę na konto lub wydaję ją na zakupy spożywcze , zabawki czy ciuchy w innych sklepach. Dzięki tej karcie odzyskuję kasą nawet przy normalnych zakupach w Carrefour.
Komentarz
-
-
Gość
Dzwoniłem do Cobreta bo znamy się już sporo czasu i zloty robiliśmy razem Klubu Ibizy. Orlen zablokował 12 tyś kart bo jakiś idiota wyrabial karty na stacji i sprzedawał je na allegro, Seba wyjaśnia sprawę i próbuje je przywrócić do życia ale to zależy od Orlenu czy da radę np wszystkie karty przepisać na obecny nip firmy Seby
Komentarz
Komentarz