Siemka.
Mam nadzieje, że w dobrym dziale napisałem - jak nie to przepraszam i prosze o przeniesienie.
Jestem przed zakupem auta dla zony. Po głównie głownie moich argumentach bedzie to octavia.
i teraz jest kolejny problem który model. czy octavia 1 tour czy octavia 2 do 2010 r. ?
oba mają być z 1.6 mpi i lpg, jedyny wymóg to klimatyzacja.
Przyznam , że im wiecej czytam tym mniej wiem i coraz bardziej głupi jestem :P. Jedni polecaja o1 inni znów twierdza, że o2 jest lepiej wykonana i ładniejsza. Koszty eksploatacji raczej moim zdaniem na podobnym poziomie no chyba, ze mnie z błędu wyprowadzicie .
ogółem pytanie brzmi ktorą wybrac jak juz finalnie dojdzie do zakupu?
jakie różnice jakościowe, materiałowe itp?
i najważniejsze - jako uzytkownicy i specjalisci którą byście poradzili?
Dziekuje i będę wdzięczny za informacje
Pozdr
Mam nadzieje, że w dobrym dziale napisałem - jak nie to przepraszam i prosze o przeniesienie.
Jestem przed zakupem auta dla zony. Po głównie głownie moich argumentach bedzie to octavia.
i teraz jest kolejny problem który model. czy octavia 1 tour czy octavia 2 do 2010 r. ?
oba mają być z 1.6 mpi i lpg, jedyny wymóg to klimatyzacja.
Przyznam , że im wiecej czytam tym mniej wiem i coraz bardziej głupi jestem :P. Jedni polecaja o1 inni znów twierdza, że o2 jest lepiej wykonana i ładniejsza. Koszty eksploatacji raczej moim zdaniem na podobnym poziomie no chyba, ze mnie z błędu wyprowadzicie .
ogółem pytanie brzmi ktorą wybrac jak juz finalnie dojdzie do zakupu?
jakie różnice jakościowe, materiałowe itp?
i najważniejsze - jako uzytkownicy i specjalisci którą byście poradzili?
Dziekuje i będę wdzięczny za informacje
Pozdr
Komentarz