Tym bardziej, że chciałoby się dostać auto pod choinkę...
Machloje przy Amazingu...
Zwiń
X
-
-
Witam panowie i panie, ktoś już coś wie jak wychodzi auto z amazingiem zamówionym przed zmianami?
Komentarz
-
No moja Octavia już dotarła do Torunia, teraz tylko formalności finansowo-rejestracyjne i będzie można jechać po jej odbiór. Oby wszystko sprawnie się ułożyło
Komentarz
-
-
no właśnie - ciekaweZamieszczone przez prezes870 Zobacz wpisAmazing po staremu?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Amazing na szczęście po staremu, czyli nie dopłacam do grzanej kierownicy i tempomatu z ogranicznikiem prędkości, ale trochę się zagotowałem, jak przeczytałem o zubożeniu pakietu
Komentarz
-
Czyli OK. Wydawało mi się, że pakiet to jest u dilera w katalogu. Na taśmie to pakują to co idzie na kartce przy egzemplarzu, więc zamówiony pakiet idzie tak jak skomponowany. Mimo, że taki sam pakiet do zamówień w salonie już idzie z innym wyposażeniem. Czekamy na prezentację w showroomie.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Ruwado, tak samo myślałem, ale przy odbiorze jeszcze bezpośrednio, już na spokojnie (mam nadzieję), porozmawiam z działem handlowym
Jutro finansowanie i będę oczekiwał na papiery do rejestracji. Ależ się ten czas dłuży
Komentarz
Komentarz