Zamieszczone przez Alonzo_
Zobacz wpis
Ceny Skody, szaleństwo
Zwiń
X
-
Dorzucę kamyczek do ogródka w temacie idiotów udających za kredyt kogoś innego...
Sąsiedzi "z dołu" moich rodziców. Mieszkanie 2-pokojowe z pokojem przechodnim 36m2(!). W mieszkaniu małżeństwo ~60-latków z synem i synową z dzieckiem (2+2+1). Słabo już teraz, nie? Ciasno, kilka mebli wystawionych na korytarzu, małolat bawi się zimą na korytarzu bo nie ma dla siebie miejsca i takie tam (latem non stop na podwórku krzyczący "mamo, rzuć mi bułkę / kolę, komórkę, itp.)... Pierwsze o czym bym pomyślał na ich miejscu to jak kupić mieszkanie dla młodych lub zamienić dla całej rodziny mieszkanie na większe...
Ale co robią sąsiedzi? Jakieś 3 lata temu otrzymują niewielki spadek i dobierają kredyt na... nowego Passata CC :-) Fakt, ładny, czysty, taki beżowy... Ale gdzie tu logika???Ostatnio edytowany przez Agamek12; 894.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpisPierwsze o czym bym pomyślał na ich miejscu to jak kupić mieszkanie dla młodych lub zamienić dla całej rodziny mieszkanie na większe...
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisWidocznie niedzisiejszyś. Logiką to się można zajmować na zajęciach z... logiki. A życie to procesja paradoksów.Ostatnio edytowany przez Agamek12; 894.
Komentarz
-
-
Gość
No, ja przeszedłem z auta z jakimś tam dizajnerskim polotem na wóz dla dziadka w czapce z nutrii. Też nie na czasie strategia. Lubię takie.
Komentarz
Komentarz