blackrs, Musiałbyś sporo dopłacić biorąc nowe 18 i oddając używki 17 do nowego auta, a dla mnie interes życia
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Witam
Jeśli wszystko wypali to może w tym tygodniu pojdzie zamówienie na OIII 1.4TSI Elegance+ xenon z LED z light assistant+ LED tył+ pakiet chrom+alarm + ubezpieczenie gratis no i jeszcze jest kwestia koloru albo brąz albo czarny.jest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZamieszczone przez marlej108Za dwa tygodnie ma byc na targach w Poznaniu prezentacja Octavii kombi, pewnie i cenniki sie zaraz pojawia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez polrobWitam
Jeśli wszystko wypali to może w tym tygodniu pojdzie zamówienie na OIII 1.4TSI Elegance+ xenon z LED z light assistant+ LED tył+ pakiet chrom+alarm + ubezpieczenie gratis no i jeszcze jest kwestia koloru albo brąz albo czarny. Ile można utargować rabatu maks. za autko bo cena katalogowo 87400.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzel720Zamieszczone przez Seedna 80 tys moze Ci sie udac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezDziś zadzwoniła do mnie miła Pani z SAP i poinformowała, że byłem na tyle szybki w ich konkursie, że podstawią mi 20 kwietnia na tydzień Octavię III 2.0 TDI z DSG... Fajnie, nigdy w życiu nic nie wygrałem a tu taki zonk.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzel720na jakiej podstawie zakłądasz że otrzyma jakikolwiek rabat? Danielcio mówił mi , że na ten model nie ma rabatów szczególnie, że to nowość - i nic nie wie o upustach...Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Teoretycznie rabaty są i nawet nie ma większego problemu z jego uzyskaniem ale ............ czy ktoś już dostał fakturę za OIII ?? No właśnie ładnie się rozmawia o rabatach można je otrzymać ale wszystko to na razie na słowo bo w umowie jak zamawia się samochód pomimo ceny jest taki zapis " (...) Kupujący obowiązany będzie uiścić cenę obowiązującą w dniu sprzedaży samochodu (...)"
Więc jak to jest to się okaże przy fakturowaniu samochodu ..... (może się mylę ale różnie może być)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszc2Teoretycznie rabaty są i nawet nie ma większego problemu z jego uzyskaniem ale ............ czy ktoś już dostał fakturę za OIII ?? No właśnie ładnie się rozmawia o rabatach można je otrzymać ale wszystko to na razie na słowo bo w umowie jak zamawia się samochód pomimo ceny jest taki zapis " (...) Kupujący obowiązany będzie uiścić cenę obowiązującą w dniu sprzedaży samochodu (...)"
Więc jak to jest to się okaże przy fakturowaniu samochodu ..... (może się mylę ale różnie może być)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SeedZamieszczone przez lukaszc2Teoretycznie rabaty są i nawet nie ma większego problemu z jego uzyskaniem ale ............ czy ktoś już dostał fakturę za OIII ?? No właśnie ładnie się rozmawia o rabatach można je otrzymać ale wszystko to na razie na słowo bo w umowie jak zamawia się samochód pomimo ceny jest taki zapis " (...) Kupujący obowiązany będzie uiścić cenę obowiązującą w dniu sprzedaży samochodu (...)"
Zgoda przy osobie fizycznej zapis ten też może być wykreślony ale jak tłumaczył mi sprzedawca wtedy jeśli od czasu złożenia zamówienia do odbioru samochodu pojawiłby się jakiś rabat w cenniku to on już nie obowiązuje przy wykreśleniu tego z umowy a tak pozostaje jeszcze prawo negocjacji tak mi to zostało wytłumaczone.....
Komentarz
-
-
Zgadza się mam nadzieje, że wynegocjowany upust będzie utrzymany. Może czepiam się szczegółów ale tak jest napisane w umowie. W tej umowie co ja widziałem jest zapis że zaliczka w wysokości 2000 zł jest zwracana w przypadku sprzedaży samochodu jednak nie później niż 6 miesięcy od odstąpienia od umowy...
Komentarz
-
Komentarz