Od 29 września do 14 października czeka nas prawdziwy wysyp nowości. Na Mondial de l'Automobile 2012, czyli salonie samochodowym w Paryżu będzie co oglądać. Kilkanaście z premier i ciekawostek przedstawiamy Wam już teraz
Swiat schodzi na psy, potrojny turbo diesel w Mercedesie AMG :? kiedy wsadzili diesla do Porsche to juz byla naginka, ale do AMG wtf. Z ciekawych dla mnie rzeczy, Alfa Romeo Gulietta SW :twisted:
ta nowa Mazda 6 to przód zerżnięty z Infiniti, alfa jak to alfa, stylistyka, wygląd - super bmw 7 bez jakiś większych zmian z zewnątrz i o ile dobrze widzę, wszystkie swiatła w przodzie na Led-ach. Mundek to już Aston MArtin - przód identyko
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Seat Leon - jeżeli utrzymają stylistykę modelu na zdjęciu, będzie zajefajnym autkiem (nie mówię o wnętrzu, bo to Seat wg mnie ma chyba najgorsze stylistycznie z całej grupy VAG, a jeżeli chodzi o jednostki napędowe - chyba wszystko wiadomo)... A najwięcej zamieszania w grupie kompaktów zrobi wg mnie Toyota Auris w wersji kombi... Nowe Golf i Mondeo nie wprowadzą raczej wiele zamieszania do swoich segmentów... A o markach typu Porsche i Lamborghini się nie wypowiadam - za wysokie progi... :diabelski_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Komentarz