Skfarek, Skodziszew mój, chyba najbardziej rzucająca się w oczy Skoda w Krakowie hehe A mam jeszcze Skode 110L, ale prawie nią nie jeżdżę, tylko w garażu stoi i z kurzu ją wycieram :P
No i tylna kanapa pewnie jest ze 2 mm krótsza no i dramat :twisted:
A tak na poważnie, to przód mi nie przypadł do gustu. Za to tył podoba mi się bardzo.
No i całe szczęście, że nie ruszali wnętrza, bo moim zdaniem obecne jest o.k. i nie ma po co tam pchać łapek.
Ciekawe czy boczki tez ma z twardego plastiku? :wink:
ta panie, z plastykó, ale se panie pszetżeż szmatom jak stara zarzyga i panie jak nove toto bendzie.... :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 24 Kwi, 13 06:42 ]
Zamieszczone przez Big
Zamieszczone przez piramida
Ciekawe czy boczki tez ma z twardego plastiku?
No i tylna kanapa pewnie jest ze 2 mm krótsza no i dramat :twisted:
no panie toto nawet lepij ze krutsza, i nie dfa ale pińc cyntymetrow, jak w tym ałcie klasy E zwanym Łoktawja.
ale to lepij, bo se mozna worek z kartoflami wsadzic tam panie i jazda na ryneczek... ta panie mnie to panie ludzie mowia, ja slysze te glosy, ciongle panie, i te ludzie mnie mowia i mowia, ze te panie skody to jak audi... i se kupiom, bo to sie panie podobuje im.
Bo im Niemiec projektuje. A jak wiadomo - wszystko co niemieckie to najlepsze (ah ci nadludzie z 1000 letniej Rzeszy czy tam czego...). Na dodatek jak niemieckie to koniecznie VAG... tak jak ten Pan co do Kia z VAG przeszedl (mial byc moze V kolumna ale cos sie Niemcom poplatalo :lol: )
ps. a swoja droga mowiac powaznie - faktem jest ze jak 10 lat temu auta Kia to byla stylistycznie jedna wielka porazka. To obecnie chyba wszystkie auta Kia sprzedawane w Europie sa na zewnatrz po prostu ... bardzo ladne (ah ten Sportage czy najnowsze Sorento) albo chociaz ladne, tylko zeby te plastiki wewnatrz troche poprawili.
No i fakt jest taki, ze Kia zaczela sie cenic. Chyba troche za bardzo.
przód mi nie przypadł do gustu. Za to tył podoba mi się bardzo
mam dokładnie takie samo zdanie. Przód "cienki" za to tył wypadł bardzo fajnie zwłaszcza w sedanie (naprawdę świetnie), bo kombi mnie stylistycznie nie powala... Wnętrze... mnie rozczarowuje "nic" nowego, smutno i bez polotu ...zero własnej inicjatywy - widać kto pociąga za "sznurki" liczyłem po cichu, że projektanci Skody jednak wprowadzą nowy "design" ale niestety VW nie pozwala im wychylić się z własną "inicjatywą" :?
Jak dla mnie to przypomina średnio udany "lift" Superba (zwłaszcza wewnątrz) ...czyżby Skoda miała "mały problem" :roll:
Zamieszczone przez marlej108
faktem jest ze jak 10 lat temu auta Kia to byla stylistycznie jedna wielka porazka. To obecnie chyba wszystkie auta Kia sprzedawane w Europie sa na zewnatrz po prostu ... bardzo ladne
no i "niestety" masz rację. Ja od siebie mogę dodać, że przez prawie 5lat eksploatacji przez żonę Kiaa Picanto ..."musiałem" zmienić jedną żarówkę pozycyjną i jedną od świateł mijania...straszny "szajs" produkuje ta Kiaa, żeby się żarówki po 5 latach przepalały ...masakra.
ps. NIC, kompletnie NIC prócz tego nie chce się popsuć - nie wyobrażalne przy autach z koncernu VW :diabelski_usmiech
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
"biję się w piersi i posypuję głowę popiołem"- sprostowałem post u góry, no tak imo "nie udany" lift - zwłasza jeżeli chodzi o wnętrze. W tej klasie auta chciał bym mieć coś więcej niż zwykłe wnętrze zlepione z desek rozdzielczych Octavki i Passata. Za to tył sedana - pierwsza klasa.
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz