Zamieszczone przez Enriquez
Prezenty od Skody... :-)
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
I ja dostałem coś od skody na Święta.... :roll:
Życzenia i karty
nawet fajne :lol:
Komentarz
-
Komentarz
-
ahoj, tez dostalem zyczenia i karty - mily prezent :-)
Komentarz
-
Także dostałem pomimo że nie mam już Skody od roku . A Volkswagen to ani pocałuj się w d...ę. Totalnie nic drugi rok.
Komentarz
-
Także dostałem pomimo że nie mam już Skody od roku. Od Volkswagen to ani pocałuj się w d...ę. Totalnie nic drugi rok z rzędu.
Komentarz
-
[ Dodano: Pią 18 Gru, 15 21:57 ]
TomaszW,
Dokładnie jak ja... Jednak Skoda to Skoda
Zbłądiliśmy i teraz mają nas w
Komentarz
-
ja też dostałem życzenia i karty miły gest
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
Mi też na Święta podesłali karciaki
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
A jednak życzenia i karty i do mnie dotarły.
Tylko z uporem wysyłają nie tam gdzie mieszkam, a tam gdzie jestem zameldowany - chociaż w systemie jest mój adres aktualny. Dzisiaj odebrałem ze skrzynki.
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Odebrałem dziś ofertę przesyłkę reklamową od Skody w czarnej kopercie z białym napisem "Niezmiennie dobra oferta", a w środku:
Po wejściu na niby spersonalizowany link i wpisaniu kodu logowania pojawia się oferta:

Nie porwała mnie ta oferta
Komentarz
-
-
-
Gówniana niestety, 1000 zł zniżki na montaż LPG i jeden pakiet wyposażenia za free, przynajmniej mnie takie coś wyskoczyło po zalogowaniu - jeśli chcieliby był został ze Skodą to prawdziwym wabikiem byłby solidny rabat, a takiego nie dostaniemy.Zamieszczone przez 2.0-16v MichałJa też dostałem ale jeszcze nie zaglądałem co to za super hiper "oferta" :lol:
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja też dostałem ale jakoś nie ciągnie mnie do sprawdzenia oferty.
Komentarz
-
Jakos w tym roku szybciej zaczęli wysyłać te oferty.
Rok temu dodatkowy rabat na tzw.kupony lojalnościowe pojawił się w lipcu lub sierpniu.
Komentarz
-
Komentarz
-
Ofertę mam i ja. Żenada, jak bym taki bonus dostawał kupując O III to pewnie bym czymś innym jeździł :szeroki_usmiech
A najlepsze jest to, że w systemie mam wpisany adres korespondencyjny inny od zameldowania, a oni uparcie wszystko wysyłają na meldunek :roll:pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Ha! Czyli nie tylko ja mam ten problem.
Dzwoniłem do VW na numer podany w tych wszystkich przesyłkach ale nikt nie odbiera.
No to wypełniłem formularz na stronie.
Odpisali, podałem adres korespondencyjny. Potwierdzil wpisanie tego adresu.
Przysyłają nadal na stary...........
Jeśli VW przerasta takie coś ... to strach się bać o resztę
algi
O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY

Komentarz
-

Komentarz