Niektórzy są nadal w epoce Króla Ćwieczka, rozumiem w wielu kwestiach konserwatyzm ale akurat Citroen ma ciekawy design i trafia w swoich odbiorców, mechanicznie nie jest to już też coś co się psuje na potęgę... tak jakby Skody się nie psuły :wink:
BTW - na wielu motoryzacyjnych forach innych marek użytkowników Skody to dopiero nie traktuje się poważnie :lol: :lol: :lol:
cactus ze stukonnym 1.2 _zgaduję_ będzie bardzo przyjemny. przy niskiej wadze może się tym całkiem przyjemnie startować ze świateł
Szkoda jedynie, że brakuje mu zdaje się 6 biegowej skrzynki na autostrady (jeżeli 188 to maksymalna to obawiam się wycia przy 150) . A i pewnie cena wersji thp już będzie na poziomie "normalnych" aut i jedynie vti będą naprawdę taniutkie.
bardzo zgrabne autko (imho). Do tego całkiem niskie więc może nie będzie tragedii na zakrętach jak to w vano i suvo watych. Albo raczej to pojazd nie autko i może dlatego mi się tak podoba.
Jest mini cooper 1.6 115, był zbyt słaby 1.6 102 BGU.
godzine temu obejrzalem to "cudo". Jest zaparkowane w Sopocie na parkingu przy Sheratonie.
W zoltym lakierze wyglada bojowo - rzuca sie w oczy. Przod kosmiczny. wewnatrz (zagladalem przez szybe...) miejsca na oko tak sobie. Deska niby kosmiczna... ale reczny tradycyjny :-)
Reasumujac - pojazd wyglada lifestylowo, ale czy bedzie praktyczny to nie do konca jestem przekonany (ale moze tak? nie wiem jaki ma bagaznik).
Tylko ceny oczywiscie Cytryna musi opuscic, bo za cennikowe to nikt tego nie kupi.
marlej108, w salonie Citroena w Orłowie mają już dwie sztuki i możesz sobie zobaczyć środek. Jak dla mnie miejsca jest wystarczająco dla 4 osób. Ciekawe jak się jeździ tą Cytryną
marlej108, w salonie Citroena w Orłowie mają już dwie sztuki i możesz sobie zobaczyć środek. Jak dla mnie miejsca jest wystarczająco dla 4 osób. Ciekawe jak się jeździ tą Cytryną
fajna jest ta kanapa z przodu. Wygląda jak wersalka w moim pokoju.
Komentarz