1000km średnia 107km/h tam gdzie się dało 135-140km/h wyszlo 5.9 - da sie?da :P
relacja z zajeżdzania Rapida
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez radekgwjadac 500 km po autostradach w DE z predkoscia 150-160 nie moge zrobic sredniej 120, ale widze ze nie ktorym w PL sie to udaje...
Na "7" z Gdańska do W-wy - ruszyłem ze stacji paliw i do pierwszej miejscowości się udało :diabelski_usmiech
Nie no chlopaki macie racje ze da sie, bo da sie duzo rzeczy, ale ogolnie na dluuuugiej trasie w PL zrobic wiecej niz 100km/h sredniej jest bardzo ciezkoJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Aby udowodnić średnią proponuję zamieścić dwa paragony - tankujemy na starcie do pełna i ogień. Na koniec tankujemy znowu do pełna i mamy w przybliżeniu (no bo może być kolejka na Cepeenie) średnią prędkość i od razu spalanie Warunek - płacimy tą samą kartą, żeby nie było niedomówień.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezAby udowodnić średnią proponuję zamieścić dwa paragony - tankujemy na starcie do pełna i ogień. Na koniec tankujemy znowu do pełna i mamy w przybliżeniu (no bo może być kolejka na Cepeenie) średnią prędkość i od razu spalanie Warunek - płacimy tą samą kartą, żeby nie było niedomówień.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwZamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez radekgwjadac 500 km po autostradach w DE z predkoscia 150-160 nie moge zrobic sredniej 120, ale widze ze nie ktorym w PL sie to udaje...
Na "7" z Gdańska do W-wy - ruszyłem ze stacji paliw i do pierwszej miejscowości się udało :diabelski_usmiech
Nie no chlopaki macie racje ze da sie, bo da sie duzo rzeczy, ale ogolnie na dluuuugiej trasie w PL zrobic wiecej niz 100km/h sredniej jest bardzo ciezkoPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Witam! Jestem nowy na forum, chętnie dołączę się do zajeżdżania R-bida. Swoim własnym od 20 stycznia mam teraz 27500. 1,2 mpi z lpg. na co dzień na taxi po Wrocławiu. Tygodniowo 1500-2000km. Zobaczymy co z tego będzie. NArazie przy 25000 czyszczenie a w konsekwencji wymiana zaworu lpg i przecieki pod tylną szybą.
Komentarz
-
-
Przynajmniej przebieg realnyO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
no na zdjęciu z FB, w ogłoszeniu już poprawiony :twisted:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
Komentarz