Zamieszczone przez MurzyN91
Czy jestem przewrażliwiony?
Zwiń
X
-
Czy jestem przewrażliwiony?
Hej wszystkim.
Ostatnio zawitałem moją O1 do serwisu ASO Skody i w sklerozie zapomniałem ściągnąć kamerkę z uchwytu na przedniej szybie.
Wszystko byłoby w porządku, oprócz prędkości, z jaką Pan z serwisu przejeżdżał kolejne progi zwalniające, że aż łupało całym autem. Tak poza tematem dodam, iż prędkość dozwolona na tej drodze, to 30 km/h.
Z góry przepraszam za słabą jakość, która wynika z kompresji, jaką zrobiło youtube.
Czy tak powinno się pokonywać "leżącego policjanta"?
[ Dodano: Nie 03 Maj, 15 11:17 ]
Progi zaczynają się od 2:40 [mm:ss]
-
-
przesadzsz. I tak wyjatkowo jakis doradca jechal dosc spokojnie. Zazwyczja jechale bardziej agresywnie. Na kocich łbach to oczewiscie wolniej duzo by wybadac czy sa jakies stuki w zawieszeniu. Zbutowanie raczej potrzebne by wykryć czy silniki doladowane sa sprawne.G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP
Komentarz
-
-
Dobrze wiedzieć. Tak, czy inaczej następnym razem zaznaczę, by jazda próbna odbyła sie z moim udziałem.... bo aż maskę deformowało na progach, jak zap....lał 40/h. Taką jazdą to można tuleje pozrywać na wahaczach. Nie swoim to w sumie można , nie?
[ Dodano: Nie 03 Maj, 15 13:09 ]
Wiesz, mi nie chodzi o zbutowanie, bo sam czasem ostrzej jeżdżę, ale na progach zwalniam, bo szanuję swoją własność, by mi jak najdłużej służyła. Mechanikom jednak zależy chyba na czymś innym.
Komentarz
-
-
No to chyba zamykamy temat.... chyba jestem przewrażliwiony... MOże sam zacznę tak dawać po progach...hehe 8)
[ Dodano: Nie 03 Maj, 15 13:39 ]
slawko80rr, właśnie o przejazd po progach mi chodziło i o zwykłą opinię... a Tobie to chyba żeby kogoś obrażać... w dodatku kogoś, kogo na oczy nigdy nie widziałeś, ani jego auta:
"bo widocznie dziadostwo".
Znam takich, którzy ogólnie mówią o Skodach, że to dziadostwo, ale o klubowiczach nigdy takiego zdania nie miewałem... cóż .... jacy ludzie, takie idee.
Komentarz
-
-
Aleś obrazalski obaj wyroslismy chyba juz z takich nie to bylo moją intencją wyluzuj po prostu jednorazowe pokonanie progów nic krzywdy autku nie zrobi sam dbam o auto jak cholera ale nie popadajmy w paranoje to auto jest i czasem jak mi sie spieszy to wyjątkowo pojade tak samo i bede spał normalnie po tym. Czy ja Ci powiedzialem ze masz dziadostwo.-Nie, :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz