Problem z MS 303

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Patej
    Classic
    • 2009
    • 34

Problem z MS 303

Z ciekawością śledzę, bo też wiosną muszę 4 sztuki zakupić. Jak dla mnie ma być przyczepnie na mokrym. To najważniejsze. Bo na suchym, to każda opona się w miarę trzyma. Ale na mokrym już są z tym kłopoty.
  • Julas
    Classic
    • 2008
    • 7

Problem z MS 303

Witam wszystkich, poradźcie co może dolegać od paru dni ms 303 w mojej octavii. Co jakis
    czas czas wyłącza się wyskakuje safe wbijam kod i >>, i na jakiś czas jest ok. (raz 5 min nieraz pogra z godzinę).Sytuacja ma miejsce podczas jazdy jak i postoju.
    W szukajce nie znalazłem.

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Julas, jeśli wyświetla się safe to masz zimny lut lub luźny przewód na kostce z radia który odpowiada za podtrzymanie napięcia . Sprawdź najlepiej woltomierzem czy po wyłączeniu auta masz tam napięcie. Na radiu masz schemat podłączenia a interesujący Cię zacisk to właśnie Safe
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Julas
        Classic
        • 2008
        • 7

Czyli muszę wyciągnąć 303 ? Da się to zrobić bez jakiś specjalistycznych urządzeń?

Komentarz

• koja86
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 3178

Julas, przydałby ci się klucze wyjmaki koszt około 10 do 15zł na allegro
          Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Transporter
            Ambiente
            • 2009
            • 142

Julas jeżeli jeździsz w trasy albo będziesz w lubelskim mogę użyczyć wyjmaków
            www.calorocznykierowca.blog.pl

Komentarz

Pracuję...