Co sadzicie o takiej kombinacji?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fafi
    Classic
    • 2009
    • 2

robert143, kable i świece wymień, i wszystko bedzie ołrajt. Tak jak piszesz , obroty sie wyrównuja jak przebicie zanika :!:
  • amigo
    Drive
    • 2008
    • 48

Mam radio SONY CDX-R6750 i do tego glosniki JBL GTO 6507 C.Zagra to ladnie po wytlumieniu drzwi? Naczytalem sie tutaj paru epitetow pod adresem Sony i zaczalem watpic.

Komentarz

• Adamu
      L&K
      • 2006
      • 1384

zamontuj, podjedź na spota, posłuchamy obcenimy i Ci powiemy co sądzimy o takiej konfiguracji.

wygłusz drzwi najpierw. klocki zostaw jako drugi krok.

Komentarz

• amigo
        Drive
        • 2008
        • 48

Zamieszczone przez Adamu
        klocki zostaw jako drugi krok.
        Jestem zielony w tym temacie.Co nazywasz klockami? Na spota ciezko bedzie mi przyjechac,bo w pl zjawiam sie sporadycznie i na krotko.Chodzi mi bardziej o opinie na temat tego radia i glosnikow.

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez amigo
          Chodzi mi bardziej o opinie na temat tego radia i glosnikow.
          jedno i drugie szału nie robi, można znaleźć lepszy sprzęt w podobnych cenach, typowy sprzet mediamarketowy
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• huwe
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2005
            • 976

klocki - poszczególne elementy zestawu - czyli własnie radio, głosniki.
            Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• amigo
              Drive
              • 2008
              • 48

Zamieszczone przez Nexus6
              jedno i drugie szału nie robi, można znaleźć lepszy sprzęt w podobnych cenach
              Ja to mam za grosze,kumpel rozbil auto zanim zdazyl zalozyc,a kupil nowe,w ktorym juz nie musi.Pytalem,czy to bedzie ladnie grac?Pod remize nie zamierzam jezdzic.

Komentarz

• iksik2
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2006
                • 844

amigo, po wytłumieniu drzwi nawet seryjne głośniki grają lepiej :szeroki_usmiech Poza tym jak to masz za grosze to bierz, posłuchasz, ocenisz - a jak Ci nie będzie pasowało to pogonisz w tych samych pieniądzach więc nie będziesz stratny ale za to bogatszy w doświadczenie
                o1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień

Komentarz

Pracuję...