witam jestem nowym użytkownikiem tej skodzianki 2 dni temu wymieniłem olej auto 200tys. km olej 5w40 zalałem castrola edge 5w40 dzisiaj zauważylem w ksiazce serwisowej ze był zalany castrol magnatec . powinienem się martwić ? pozdrawiam
2 wzmaki i ....... pisk alternatora
Zwiń
X
-
2 wzmaki i ....... pisk alternatora
Pomocy! w końcu uruchomiłem swoje audio w aucie oparte na 2 wzmakach.. pierwszy napędza subwoofery a drugi sektor przedni i właśnie po odpaleniu auta w głośnikach przednich słychać pisk działającego alternatora.. montowałem już filtr przeciwzakłóceniowy w kilku miejscach i nic. nie wiem co mam zrobić... gra pięknie ale po odpaleniu czeszki zaczyna się horror. :cry::zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
-
-
u mnie menda wyła, zbierajac zakłócenia po cinchach. dokładnie zbierał syf na odcinku w okolicach tylnego lewego nadkola - tam szły razem z fabryczna wiązką. przemieściłem je inaczej - środkiem i gra - bez jakichkolwiek filtrów i tym podobnych.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Masz puszczone chincze tak samo jak u mnie, tylko ze u mnie nie ma peszela i tez mam "turbinkie" w glosnikach :?
U mnie plus i minus ciagniety jest od aku.
Na ktoryms odcinku chincze musza u mnie dawac dupy, ale nie mialem czasu/checi aby sie za to zabrac :roll:
Tzn. uzylem raz foli aluminiowej na odcinku wentylator nawiewu(za schowkiem), ale jakiegos slyszalnego efektu w sumie brak.
Jak masz wylaczony nawiew tez slyszysz turbinkie w glosnikach ?
Komentarz
-
-
dietz by szwaby
[ Dodano: Czw 17 Lip, 08 20:17 ]
Zamieszczone przez Samiecfoli jakies drozsze Jan itp.
[ Dodano: Czw 17 Lip, 08 20:22 ]
myślicie że gdzieś na tym odcinku chincze łapią gnój??Załączone pliki:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz