Sony mex5100 ze stanów ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jasiu1907
    Drive
    • 2009
    • 48

Sony mex5100 ze stanów ?

Ja jestem ciekawy czy taką usługę, jak monataż oświetlenia sufitowego (doświetlenia) tylnej części kabiny wykonują ASO. Po jednej lampce nad każdymi drzwiami z tyłu.

I jeśli wykonują, to ile to może kosztować, choćby orientacyjnie.

Pytam o ASO, bo sam nie chcę robić takich rzeczy w aucie na gwarancji - gdyby się coś stało, np. uszkodzenia albo pożar od takiej instalacji, to mógłbym mieć problem z gwarancją lub ubezpieczycielem. Dlatego pytanie o ASO.
  • sauzp
    Classic
    • 2007
    • 28

Sony mex5100 ze stanów ?

Przymierzam sie do zakupu radia ze stanów, slyszalem ze radia tam maja inny skok jezeli chodzi o zakres fal FM i ze nie da sie ustawic wiekszosci polskich stacji radiowych... moze ktos spotkal sie z takim problemem, podobno niektore radia maja w opcjach mozliwosc przestawienia na tryb europejski ... cena 230 $ a u nas 1200zł ;/

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

nie wiem jak jest z przestawianiem na tryb EU, nie spotkałem czegoś takiego
      co do radia z USA to miałem kilka i problem jest tego typu, że łapie fale nieparzyste
      103,9 107,3 złapie OK, ale 88,6 100,2 zapomnij :?
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• sauzp
        Classic
        • 2007
        • 28

moze w tygodniu napisze do Sony czy mozliwa jest jakas przeróbka wogole, chociaz pewnie odpowiedza zebym kupił radio w polsce ;/ za prawie 3 razy tyle co kosztuje w stanach ;/

Komentarz

• Misiekoctavia
          Elegance
          • 2005
          • 891

Spotkalem sie z takim czyms u kumpla w Pontiacu na seryjnym radiu. Nie dalo sie np. ustawic czestotliwosci 105Mhz. Jakos smiesznie przeskakiwal.

Komentarz

• sauzp
            Classic
            • 2007
            • 28

Dam sobie spokoj z takim radiem Sony ... znalazłem Clariona z funkcja ,,European tunning,, znaczy sie chyba powinien dzialac u nas 7' dotykowy ekran a cena 499$ u nas z tego co widzialem troche nizszy model 2299zł ... szok :P tylko teraz te fabryczne glosniki moze nie wyrobia ;/

Komentarz

• krzysio_w
              Classic
              • 2008
              • 9

Myślę, że w radiach z USA najgorszy jest brak RDS'u

Komentarz

• ziutsane
                RS
                • 2007
                • 2376

sauzp, z czym sie nie wyrobia ?
                moze czas na wzmacniacz i odpowiednia instalacje ?
                no i co za tym idzie jakies glosniki ?
                Radio: C90r+XDP210EQ
                Kable:Opt,Skyline,50 mm
                Wzm:XES M1+FP 1.800
                Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

Pracuję...