Witam
Dopadl mnie problem notlaufa niestety..
Z prob drogowych daje sobie znac na 5 tym biegu, 3 i 4 na pelnym gazie i nic sie nie dzieje..
Silnik ASZ po chipie u Aliego na 168 KM..
Auto jezdzilo ok tylko ostatnio nagle zlapalo tego notlaufa..Nie jezdzilem nim jakos wolno..c zasem wrecz az za szybko..
Dzis zrobilem logi z VAG-a..Wyszlo przeladowanie w calym zakresie obrotów..Zreszta zobaczcie sami..Jeden log jest 4 biegu a 2gi 5go na ktorym to wlasnie zlapalem notlaufa..
Komputer oczywiscie wywala blad 17965..
Nie mam pewnosci czy to kierownice wiec wole sie upewnic..
Dzis zdjalem jeszcze oslone silniczka i ogladalem zaworek N75..
I tu cos wystapilo czego niestem pewien czy ma tak byc..Po lewej stronie mam taka dzwigienke(to chyba ten caly mieszek od turbo ale wlasnie nie wiem) i jak ja wciskalem to w N75 slychac bylo syczenie powietrza..
Nie wiem czy to tak wlasnie dziala
4 bieg
5 bieg
Dopadl mnie problem notlaufa niestety..
Z prob drogowych daje sobie znac na 5 tym biegu, 3 i 4 na pelnym gazie i nic sie nie dzieje..
Silnik ASZ po chipie u Aliego na 168 KM..
Auto jezdzilo ok tylko ostatnio nagle zlapalo tego notlaufa..Nie jezdzilem nim jakos wolno..c zasem wrecz az za szybko..
Dzis zrobilem logi z VAG-a..Wyszlo przeladowanie w calym zakresie obrotów..Zreszta zobaczcie sami..Jeden log jest 4 biegu a 2gi 5go na ktorym to wlasnie zlapalem notlaufa..
Komputer oczywiscie wywala blad 17965..
Nie mam pewnosci czy to kierownice wiec wole sie upewnic..
Dzis zdjalem jeszcze oslone silniczka i ogladalem zaworek N75..
I tu cos wystapilo czego niestem pewien czy ma tak byc..Po lewej stronie mam taka dzwigienke(to chyba ten caly mieszek od turbo ale wlasnie nie wiem) i jak ja wciskalem to w N75 slychac bylo syczenie powietrza..
Nie wiem czy to tak wlasnie dziala
4 bieg
5 bieg
Komentarz