w zwyklym diselu będize róznica w odgłosnie i to zniewalająca ale jak już ma się suszarkę to zupełnie inna sprawa...
[caraudio] kupuje o2. czy brac radio stream ?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Stream czy Audience?? Bo doplata do Audienca jak jest juz Stream to wlasnie cos kolo 1700zl.
Jak masz w aucie miec tego kaseciaka, a zalezy Ci bardzo na integralnosci itd calego zestawu to bierz Streama. Jak wisi Ci to czy radio bedzie w troche innej tonacji niz reszta deska to go nie bierz i dokup osobno radio.
Komentarz
-
-
Re: [caraudio] kupuje o2. czy brac radio stream ?
Zamieszczone przez FunGousw ciagu kilku dni mam podajac decyzje czy brac za 1600 stream czy nie. powiedzcie jak to dziala i czy jest sens...
z gory dzieki za pomoc
jakość jak zwykle porównywalna jedynie z najtańszymi produktami markowymi
dostępnymi za ułamek tej ceny
czyli albo integracja albo granie - wybór należy do CiebieWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zdecydowanie integracja.
Radio odbiera tragicznie... A samo odtwarzanie jest przeciętne.www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarZdecydowanie integracja.
Radio odbiera tragicznie... A samo odtwarzanie jest przeciętne.
Czy sa jakies nowe Streamy czy dalej tylko te co na poczatku. Bo podobno cos sie w nich zmienilo i jakosc w sposob znaczacy juz sie poprawila. Do starych wersji byl podobno przewidziany upgrade firmware radia i mialo byc po klopocie. Wiesz cos o tym :?: :?: :?:
Komentarz
-
-
Jutro obadam temat dokładniej... I sprawdzę w nowej demówce... Jest fabryczne radio (Ambiente)
Czyli Stream za 1600 zł.
Pozdrowww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FunGousthnx za pomoc. kupuje wersje ambiente takze bez radia wiec wezme tego stream za 1600
Komentarz
-
-
Mam wrażenie że jakość tego radia zależy od oprogramowania.
Radio które dostałem wraz z autem w listopadzie 2004 grało marnie, czułość do bani, gubiło stacje, przesterowywało, rzęziło itp. Ale skopał się w nim CD. Byłem w ASO wymontowali i jakieś 4 tygodnie temu wsadzili nowe - niby na okres sprawdzenia bo stare muszą wysłać do Poznania itp. I to radio to zupełnie inna bajka jeśli chodzi o odbiór. W starej Oct I miałem Philipsa, powiem bardzo czułego Philipsa, i o dziwo to ten nowy Stream mu nie ustępuje.
W pierwszym streamie oprogramowanie miało wersję bodaj 8.00 a w nowym jest to już 11.00. Sprawdzenie wersji oprogramowania - trzeba przy włączonym tunerze nacisnąć na kilka sekund klawisze <>, a dalej wyświetla się software, version itd..
A jeszcze jedno w Niemczech Skoda od połowy kwietnia zmienia oprogramowanie Streamów.
Pozdr.
Komentarz
-
-
FunGous,
ja napisze tak
1) firmowego raczej nie ruszaja (wiadomo kto)
2) gra ok, chyba ze sie jest "melomanem"
3) integruje sie z autem (np czujniki parkowania, gsm, climatronic itp)
tak samo pieknie sie komunikuje z Maxi Dot,
Decyzja Twoja ale jea wybralem jednolity system i jestem naprawde zadowolony.
:!: :!: Wazne wez 8 glosnikow, bo 4 = 2 + (gwiazdki) ja sie na to naciolem :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
dzieki wszystkim za pomoc. autko juz uzytkuje od 1600 km a wybralem stream. nie jestem audiofilem i ogolnie mi na razie to radyjko styka. fakt ze przydaloby sie wiecej glosnikow. szczerze powiedziawszy jestem zadowolony bo przy tej samej predkosci powiedzmy 120 km/h jest znacznie ciszej w kabinie niz w leonia a nim wczesniej jezdzilem....
Komentarz
-
-
Zamówiłem OII z tym właśnie cudem głównie z powodu integracji z deską, czujnikiem cofanie itp. Największy ból to fakt, że nie czyta mp3. Będzie trzeba wozić komplet CD w walizce. Interesuje mnie jedna sprawa mianowicie proszę, jeżeli koledzy posiadacie dane na temat parametrów wzmacniacza moc, pasmo i takie tam cyferki. Będe wdzięczny. Może przyda się przy doborze głośników. W planach mam wyklejanie drzwi i zmiane fabrycznych głośników.
pzdr.OII ambientna sztuka
Komentarz
-
-
mam ten sam problem ale ja niedokupiłem radia poniewaz niewiedziałem czy bede mogł zrobic tak jak ze starym ze przerobił mi magik kieszen za 30zł i mogłem sobie wsówac tylko i juz grało zadnych kabli stawałem wyciagałem i do schowka i neiwiemc zyz e streamem sie tak da dajcie znac o i jeszcze czy on pokazuje zarys auta przy parkowaniu z tymi liniami odległosci jezeli mas ie czujnik tylko na tył
Komentarz
-
Komentarz