mmisiek86, cześć
Gdzie wygluszac w Trojmiescie ?
Zwiń
X
-
Gdzie wygluszac w Trojmiescie ?
Witam
Czy moglibyscie polecic jakis dobra firma car-audio, ktora zrobi wygluszenie drzwi i moze nadkoli w Trojmiescie ? Do tego zalozy nowe glosniki w przednie drzwi...
Maty zamowilem u Nexusa, wiec bede mial swoje.
Poki co umowilem sie wstepnie na nastepny piatek na Jaskowa Doline 73... podobno dobra firma. Tyle tylko, ze wygluszaja defaultowo samymi matami bitumicznymi a dynamatach zdaje sie nie slyszeli (tj. zrobili dziwna mine).
Myslalem o robieniu wygluszenia w ASO (samochod jest na gwarancji...) ale to chyba ostatnie miejsce jakie mozna posadzic o fachowa wiedze i chec do pracy przy car-audio.
Pozdrawiam
-
-
PaPi, http://www.caraudioreda.pl/
to jedyna znana mi w pomorskim gwarancja dobrze wykonanej audio robotyWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Firma byc moze i wiarygodna ale :
1. Absolutnie odmowili mi montazu moich mat wygluszajacych.
2. Wg. nich wychodzi po 5 mat dynamat na jedne drzwi. Wg. Nexusa powinno tyle wystarczyc na 2 drzwi.
3. Koszt wygluszenia jednych drzwi to 250zl + material. Wg. ich cen paczka dynamata na jedne drzwi ~ 400zl. Zaproponowano mi wyguszenie tanszymi matami w cenie 200zl za drzwi.
4. Nie ma mozliwosci montazu w sobote, a ja samochod potrzebuje do jazdy w tygodniu i nie moge go odstawic na kolki.
5. Najblizszy wolny termin to 2 polowa pazdziernika...
Szkoda, ze nikt z Was nie mial do czynienia z zakladem na Jaskowej Dolinie. Chlopak jaki tam pracowal sprawial wrazenie "niedresa" :-)
Nie maja nic przeciwko temu bym obserwowal ich prace... Cholera, sam juz nie wiem.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PaPiSzkoda, ze nikt z Was nie mial do czynienia z zakladem na Jaskowej Dolinie. Chlopak jaki tam pracowal sprawial wrazenie "niedresa" :-)
Nie maja nic przeciwko temu bym obserwowal ich prace... Cholera, sam juz nie wiem.
mozesz podrukowac poradniki o wytlumieniu na wszelki wypadek
:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Arat - Dezynsekcja, dezynfekcja, deratyzacja, deodoryzacja, sprzątanie specjalistyczne, opryski przeciwko komarom i kleszczom, zabezpieczenia przeciw ptakom, likwidacja gniazd os. Działamy dyskretnie i skutecznie na terenie województwa śląskiego, opolskiego i małopolskiego.
spróbuj u nich
co prawdza nie znam nikogo kto coś u nich robił, ale kiedyś słychalem ich instalacji w aucie demonstracyjnym, było Ok. dostali też jakieś nagrody za jakość dżwięku w przygotowywanych samochodach, więc raczej się znająpozdrawiam
radar
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radarhttp://www.arat.pl
spróbuj u nich
co prawdza nie znam nikogo kto coś u nich robił, ale kiedyś słychalem ich instalacji w aucie demonstracyjnym, było Ok. dostali też jakieś nagrody za jakość dżwięku w przygotowywanych samochodach, więc raczej się znają
za drodzy sa a efekty jak dla mnie mierne
Komentarz
-
-
A gdzie Ty wygluszales eX ?
Gdybym cholera mial swoj garaz na pewno nie powierzylbym mojej "kapuczy" zadnemu caraudio...
BTW, wierze ze koles z Redy jest najlepszy. Ale poki co, zdecydowalem ze wygluszenie + glosniki z przodu nie bedzie kosztowalo wiecej jak 1500 zl wszystko. A z tego co z nim rozmawialem sama robocizna prawie tyle by wyniosla.
Wydaje mi sie, ze z fabrycznego polozenia glosnikow w OII nie zrobi sie cudow... Jak uda mi sie dostac boczki od skoda sound-system, pomysle o dalszym etapie udzwiekowienia mojej "kapuczy".
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PaPiJak uda mi sie dostac boczki od skoda sound-system, pomysle o dalszym etapie udzwiekowienia mojej "kapuczy".With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6jedynym ratunkiem dla O2 jest (niestety) cięcie tapicerki dorobienie paneli głosnikowych z przodu drzwiByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez Nexus6jedynym ratunkiem dla O2 jest (niestety) cięcie tapicerki dorobienie paneli głosnikowych z przodu drzwiWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez Nexus6u Bulikowego robota została zrobiona do połowy, czyli głośnik wisi na tapicerceWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz