pytanie : - gdzie jest fachowość i co mam dalej z tym zrobić ??
Czy masz AC? jeżeli tak, to proponuję zgłosić szkodę z AC, po wykonaniu oględzin poprosić o kosztorys i napisać pismo, że rezygnujesz ze szkody AC. Tenże kosztorys przedstawić z formalnym roszczeniem /pismo za potwierdzeniem odbioru/ do wykonawcy z wnioskiem o pokrycie. Jeżeli masz protokół/rachunek za naprawe, to uważam, że jest szansa na wygranie sprawy.
Jeżeli nie masz AC, to wycene musisz wykonać na własny koszt, lub samemu - "szacunkowo" okreslić wysokość szkody.
nie myśl o tym czego chciałeś ciesz się tym co dostałeś
To mój pierwszy post na forum więc prosze o wyrozumiałość
Moi drodzy macie jakieś fajne patenty na zamontowanie CB w OCTAVI II???
Gdzie to macie u siebie? Fotki i pomysły mile widziane
Sprawa druga czy do fabrycznego radia skody z (o ile się nie mylę nazywa się STREAM) CD i MP3 da się podłączyć zmieniarkę?? Jeśli tak to jakie zmieniarki podejdą pod to radio ??
Ps. tylko nie pytajcie po co mi zmieniarka Pytanie moje jest z czystej ciekawości
Dziekuję kolego ale akurat "szukaj" używam zawsze. OCP to nie moje pierwsze forum, przed tym było UKP i NKP ;P
Niestety ale posty które podał kolega czytałem i nie do końca wyczerpóją one moje pytania... nadal nie wiem gdzie montujecie radyjka w O2 i czy da się podłączyć jakąś inną zmieniarke niż fabryczną?
Komentarz