Zamieszczone przez Nexus6
[O2] Pierwsze starcie czyli car audio w O2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Adamuoolsztyniak napisał/a:
Powiem tak : trzeba mieć fantazje żeby zrobić coś takiego
trzeba miec fantazję i pieniądze :diabelski_usmiech (jak w tej reklamie)
taaa ..... i ........... zryty beret !!!! :jump:
Ja pitolę ,obejrzałem fotki ( 82) i ........... naprawdę Nexus6 chylę czoła , szczena mi opadła.
Co z boczkami przednich drzwi ? Będziesz zastrzegał projekt i wykonanie w urzędzie patentowym :satan
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakPowiem tak : trzeba mieć fantazje żeby zrobić coś takiego :szeroki_usmiech
gratki początkowego efektu
Ale fakt - faktem - roboty przy tym jest. Środek już złożony - zaraz Nex powkleja fotki. Właśnie rozbebeszyliśmy drzwi i jedziemy z koksem dalej ;]
[ Dodano: Pią 10 Paź, 08 13:47 ]
Boczki - to będzie mała masakra - ale plan już jest ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Po kolei będą pojawiać się nowe fotki. Kończymy wytłumienie przednich drzwi. Po nich przyjdzie czas na wytłumienie tylnych drzwi.
Na tym zostanie zakończony 1 etap prac nad autkiem .....
Po pewnym czasie będziemy rzeźbić drzwi + zabudowe bagażnika - to będzie etap 2 ....[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Next fotexownie Panowie - w poniedziałek - jak poskładam furacza do końca :P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
W sumie nazbiera się tego ok 50 kg - ale na całe autko .....[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KinziMyślę, że Stream dałby radę :haha: :haha: :haha:
Przepraszam, nie mogłem się oprzeć :wink:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
50 kg to niewiele - nawet jak na 1.6 .... więc nie przesadzajmy :P
Więcej zrobi się przy montażu klocków - ale to też nie będzie jakaś konkretna masa :P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
Komentarz