ja radyjko kupilem na allegro i antene sa sklepy i z wawy na allegro radyjko obecnie to jakies 160 zl nowa antena ale jest rewelacja to jakies 200 ale warto antena to podstawa choc te radyjko to wierna kopia prezidenta ale za niego trzeba dac 400 wiec po co przeplacac jak masz to samo w sirodku za 160
ja radyjko kupilem na allegro i antene sa sklepy i z wawy na allegro radyjko obecnie to jakies 160 zl nowa antena ale jest rewelacja to jakies 200 ale warto antena to podstawa choc te radyjko to wierna kopia prezidenta ale za niego trzeba dac 400 wiec po co przeplacac jak masz to samo w sirodku za 160
Mógłbyś napisać to po polsku tak, aby można było zrozumieć Twoją wypowiedź?
radyjko tak uniden
ale antena tylko cos w stylu ML albo presidenta albo jest wloska kopia tego tansza na inne za 50 zl sie nie laszcz bo to tak jak bys nie mial alnteny
głupoty opowiadasz, kupiłem jakiś czas temu hustlera właśnie za 50pln, na octavi mam alana PC4, oba zestawy działają dobrze. Nie potrzeba 1,5m bata żeby korzystać z CB.
zobacz jakie anteny mają kierowcy tirów, widziałeś takie jakie proponujesz?
trytek11, udaj się do sibibudy Sylwka na Alejach, na tej samej stacji co Masters, on Ci doradzi, kupisz i zamontujeszna miejscu.
najlepiej wczesniej sie umówić - 696418768
jest tez jakaś zniżka dla OCP
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
PawełT nie osłabiaj mnie na husteku to moze polecis na konec wlasnego auta co ty czlowiekowi proponujesz za badziewie jak gosc potrzebuje na droge bys sie wstydzil smieci proponowac
momo05, trzymaj jakiś poziom dobrze :?:
takie stwierdzenia, że TYLKO uniden i TYLKO ML może gdzieś robią jakieś wrażenie, ale tutaj raczej niespecjalne.
Natomiast pisząc, wrzuć od czasu do czasu jakiś przecinek, kropkę, cokolwiek, bo bardzo trudno zrozumieć to co próbujesz przekazać :idea: :roll:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Panowie, spokój Już wiem jak i co, byłem na Jerozolimskich u Sylwka, radyjko prawie już mam, jeszcze antena i montaż. Dzięki za rady, temat można zamknąć.
szkoda nie pisze ze Uniden i tylko uniden i tylko ML gość sie pyta jakie radyjko to odpisuje ze te jest dobre bo sam na takim smigałem i na takiej antence a nie lubie jak ktoś wciska jakąś antene prymitywną z zasiegiem na 500m bo po co komu taka i tyle
p.s. z natury nie pisze przecinków itd boo wiele szybciej sie pisze kto chce umie to przeczytać
momo05, Ktora z tych anten miales?? Tylko tego ML-a?? No to oblatany jestes. Mam w kilku autach rozne anteny i akurat o Hustlerze nic zlego nie moge powiedziec, oprocz tego ze musialem go chowac do auta, tak samo jak wspomnianego ML-a, ktorego tez mam
Komentarz