To nie jest przypadkiem 2,2 cdti :roll:
[caraudio] zabudowa bagaznika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LIFE02.08.2005, 20:45 - pożegnałem Przyjaciela ...
żaden człowiek tyle ze mną nie wytrzymał ... więc to był prawdziwy PrzyjacielWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez arci9arci9 napisał/a:
WojtasFCP - napisz jakieś muzy słuchaś bo to też ma spore znaczenie
:diabelski_usmiech
Pytałem jaka muza, bo można wszadzić albo jakąś 30 albo dwie 20, kto co lubi i słucha :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez LIFE02.08.2005, 20:45 - pożegnałem Przyjaciela ...
żaden człowiek tyle ze mną nie wytrzymał ... więc to był prawdziwy Przyjaciel
A tak z drugiej strony to baaardzo długo żył Twój kot, może pomyślisz o nowym przyjacielu ? :szeroki_usmiechPower is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtasFCPna samo naglosnienie w bagazniq planuje przaznaczyc ok 1500 zl (wzm,konden,2 glosniki)
Slucham trance,techno :diabelski_usmiech
a do trance i techno to wystarczy jedna 25 cm (10") z dobrym wzmakiem
i dalej cienko widzę te 1500 zł :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez WojtasFCPna samo naglosnienie w bagazniq planuje przaznaczyc ok 1500 zl (wzm,konden,2 glosniki)
Slucham trance,techno :diabelski_usmiech
a do trance i techno to wystarczy jedna 25 cm (10") z dobrym wzmakiem
i dalej cienko widzę te 1500 zł :diabelski_usmiechale mysle ze jak dla mnie wystarczy
jak kiedys kieszen pozwoli to zjawie sie u Panow z Klinki Dzwieq :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtasFCPjak kiedys kieszen pozwoli to zjawie sie u Panow z Klinki Dzwieq :diabelski_usmiechprzynajmniej trochę zadowolenia będzie :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
WojtasFCP napisał/a:
jak kiedys kieszen pozwoli to zjawie sie u Panow z Klinki Dzwieq
no skoro się wybierasz do Kliniki Dźwięku to albo przygotuj worek kasy, albo przepijmy to co masz przynajmniej trochę zadowolenia będzie
Klinika Dzwięku to kiedyś była fajna ale dawno.
Teraz paru mądralom poprzewracało się w głowie (przynajmniej pod względem cen - astronomiczne)
Obsługa (w Krakowie) jest delikatnie mówiąc ignorancka, jak nie jeździsz samochodem za 100 000 zł to będą Cię traktować jak intruza. :twisted:
Jakość wykonywanej usługi jest niewspółmiernie niska do ceny.
Oto przykładowe ceny (robota + mater.)
Wygłuszenie pary drzwi (nie Dynamatem) ok. 500 pln
Zabudowa suba w bagażniku ok. 700 zł (bez głośnika)
A wszystko w atmosferze wszechwiedzących panów specjalistów od Car Audio.
Radzę omijać z daleka. :diabelski_usmiechPower is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LIFEA wszystko w atmosferze wszechwiedzących panów specjalistów od Car Audio.
z drugiej strony warto się dowiedzieć kto im dostarcza towar po którym mają takie odjazdy :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WojtasFCPjak narazie sie tam nie wybieramto jak .. co mi proponujecie za ta ilosc kasy ??
k ja słuchałem i wprawdzie musiałem nieco rozszerzyć budzet, ale efekt jest lepszy niż się spodziewałem 8)
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez WojtasFCPjak narazie sie tam nie wybieramto jak .. co mi proponujecie za ta ilosc kasy ??
Xetec Gravity 4G600
kondensator - na tym etapie zbędny
Moze polecacie jakis sklep w necie gdzie mozna kupic za rozsadna cene ??
Komentarz
-
Komentarz