Havel, nikt na liste sie nie wpisuje,nie wiem czy nie chca czy olewaja sprawe :cry:
Ktos wie gdzie kupic uchwyt z ladowaniem do sonyEricssona ?
Zwiń
X
-
Ktos wie gdzie kupic uchwyt z ladowaniem do sonyEricssona ?
Witam,
Nabylem mojego szkodnika z zestawem glosnomowiacym wbudowanym w auto juz. Niestety poprzedni klient uzywal tam jakiegos starego siemensa - to tez chcialem zmienic sam uchwyt na tej konsoli. Chodzi o uchwyt z ladowaniem i lacznoscia z zestawem glosnomowiacym. Pojechalem do ASO, ale tam mi powiedzieli, ze kosztuje to ok. 500 PLN i trzeba czekac do 4 tygodni. Powiem, ze chodzi mi o model k800i. Jesli ktos bedzie mi mogl pomoc to bede ogromnie wdzieczny
pozdrawiam
Kstefanekus
-
-
Re: Ktos wie gdzie kupic uchwyt z ladowaniem do sonyEricsson
Zamieszczone przez kstefanekusPojechalem do ASO, ale tam mi powiedzieli, ze kosztuje to ok. 500 PLN i trzeba czekac do 4 tygodni. Powiem, ze chodzi mi o model k800i. Jesli ktos bedzie mi mogl pomoc to bede ogromnie wdziecznyKstefanekus
Komentarz
-
-
Hej,
Kupilem takie cos w koncu - teraz czekam na przesylke:
Jesli jestes zainteresowany - to mam na zbyciu uchwyt z telefonem - Siemens CX65 bodajże. Uzywalem go i dzialal pieknie, ale meczylo mnie zmienianie karty, wiec kupilem zestaw do SE k800i, ktorego uzywam i ktory mam takze nowy - czeka w szafie
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Dzięki za odp.
W kazdym razie u siebie 'wybadałem' jeszcze lepsza opcję, ponieważ jest fabryczny bluetooth, więc uchwyt jest troszkę zbędny a tym bardziej, że należe do ludzi co często zmieniają tel., więc rozumiesz
Ale uchwyt do K800i kusi, bo akurat taki traf, ze teraz noszę taki tel.
Napisz, jak możesz jak się sprawuje jak otrzymasz paczkę.Pozdrawiam JaCeK
Komentarz
-
Komentarz