Radyjka bez CD. Alpine IDA-X300 ???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gawel667
    Classic
    • 2010
    • 2

lookashECL, ja przy okazji inne roboty wymontowałem gniazdo zapalniczki.
    Odkręciłem podłokietnik, oraz zdjąłem kawałek tunelu środkowego, w tym momencie masz swobodny dostęp do zapalniczki.
    Może i da się ją bez odkręcania podłokietnika (prosta robota- zdjąć plastiki z obudowy + odkręcić jedną śrubę) zdjąć, ja w każdym bądź razie w ten sposób do niej doszedłem.
    było ich wiele .... mniejsze... większe .... niebieskie ... czerwone .... teraz czas na Octavie
  • kruchyboss
    Drive
    • 2008
    • 69

Witam wszystkich serdecznie.To moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc.
    W grudniu odbieram moja OI z saloniku i chce do niej wrzucic radyjko. Firmowe
    odpadlo(wiadomo-to wcale nie gra tylko wyglada) zanim jeszcze zaczalem czytac
    na OCP cokolwiek na temat CA do Octavianek. Troszke smigam w temacie audio ale
    niestety do zastosowan domowych,a to troszke inna bajka. Moje potrzeby to napewno
    usb ale z tylu, aux, sd nie koniecznie. Dysponuje kwota 500pln no moze pare groszy
    wiecej wycisne jak warto. Narazie nie wygluszam drzwi ze wzgledow finansowych ale w
    przyszlosci napewno maty+wzmak na przod. zastanawialem sie nad radiami z tematu
    lub jakims blaupunktem.No i jeszcze małe pytanko czy warto dokladac do alpine CDE 9880R lub innego?
    - poprostu nie wiem czy bedzie slyszalna roznica miedzy tymi dwiema alpinkami? ewentualnie co polecacie a bedzie spelnialo moje zalozenia.Dzieki.
    Filiżanka Cappucino

Komentarz

• arci9
      RS
      • 2004
      • 2007

ale te urządzonka to tylko sterowniki, nie mają odtwarzacza CD, takie potrzebujesz?

Komentarz

• kruchyboss
        Drive
        • 2008
        • 69

Tak wlasciwie to nie potrzebuje CD.liczy sie dla mnie bardziej usb no i koniecznie z tylu odtwarzacza. Teraz juz wiem ze ten clarion FB289RBT nie ma USB tylko karty SD.Alpinka ma usb ale nie ma nic poza tym. Bralem pod uwage jeszcze blaupunkty np brisbane(tez bez cd za to SD i USB z tylu) albo Blaupunkt Queens MP56 CD,USB lub moze inny blaupunkt. Kenwood fajny ale usb na przednim panelu.

[ Dodano: Sro 26 Lis, 08 11:27 ]
        Problem przy wyborze raczej polega na tym ze nie mialem mozliwosci posluchac alpiny i blaupunkta i stad moje rozterki co wybrac, a odsluch w pudelkach w markecie na fajansiarskich glosnikach to lipa totalna.
        Filiżanka Cappucino

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez kruchyboss
          Problem przy wyborze raczej polega na tym ze nie mialem mozliwosci posluchac alpiny i blaupunkta i stad moje rozterki co wybrac, a odsluch w pudelkach w markecie na fajansiarskich glosnikach to lipa totalna.
          jakośc będzie porównywalna z odsłuchem w aucie bez poprawionych warunków pracy głośników :diabelski_usmiech
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• kruchyboss
            Drive
            • 2008
            • 69

Zdecydowanie sie z tobą Nexus zgadzam. Czytałem wiele twoich pouczających postów. Sam na elektroakustyce troszke sie znam, jednak nie w car audio poprostu nie jestem na czasie, a glowny dylemacik mam z wyborem radia.Im wiecej ogladam sprzetu tym mam w glowie wiekszy mętlik. Wyklejki narazie nie zrobie bo wyskoczylem z calej kasy na autko. W wyklejanie bede sie jeszcze bawic napewno jednak teraz zmuszony jestem jedynie dokonac wyboru odtwarzacza, a to dlatego ze zamontuja mi go w salonie za free przed odbiorem autka. Na reszte przyjdzie czas. Jak juz pisalem maty i wzmak napewno ale nie teraz.
            Filiżanka Cappucino

Komentarz

Pracuję...