panowie, nie trzymacie już żadnego poziomu :mod:
jakie radyjko i 2 antenki
Zwiń
X
-
jakie radyjko i 2 antenki
witam przymiezam sie do kupna radyjka cb. zupełnie sie na tym nie znam. mam pytanie co do tego jakie radio polecacie i czy da sie kupic tak ze kupie jedno radio i 2 anteny z czego jedna bedzie w samochodzie słuzbowym a druga w prywatnym i sobie tylko radyjko bede przekladał z samochodu do smochodu ewentualnie 2 kable z mocowaniem i wtedy pzredładac radio i antene z jednego do drugiego chciałbym ( troche szkoda wydawac kase na 2 radia:P.kwota w jakiej chciałbym sie zmiescic to 700-750 zł kupie za to jakis sensowny zeswaw (radio +2 anteny) ?? ps czy w białymstoku znacie jakies fajne sklepy gdzie ewentualnie na fakurze chłopcy by wystawilize kupiłem radio i antene a tak naprawde zakup by był 2 anten i radia:P:P dzieki za pomoc pozdrawiamBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
-
-
możesz kupić jedno radio i dwie anteny i wszystko będzie oki pod kilkoma warunkami:
1. każdą z tych anten musisz zestroić do samochodu
2. nie zamieniaj anten między samochodami po zestrojeniu
3. kup dobry sprzęt - np.PresidentSilnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
blackrs, ale to zalezy czy chcesz miec antene na magnesie czy na stale, jakas dlugosc anteny (bo nie wszyscy lubia dlugie ze wzgledu na jakies garaze, parkingi podziemne, drzewa, ale wszystko kosztem zasiegu)
Zamieszczone przez nosferatusnp.President
2 anteny lemm eagle po 115zl kazda
2 x uchwyty bagaznikowe 50zl (albo dziurka w dachu)
Da sie zmiescic w budzecieVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
w sumie moze byc na stałe przymocowany uchwyt w razie potzreby bym tylko odkrecał antene. co do długosci to moze byc długa jeden samochod to sedan i bedzie to umieszczone zbrzegu tylnej klapy no a 2 to moja octavka wiec tez gdzies z tyłu bede chciał umiescic chociaz z tego co słyszałem najlepiej jest mocowac na środku dachu tyle ze wtedy magnes
[ Dodano: Pon 01 Gru, 08 11:13 ]
he jednak ebdzie jedna antena i jedno r4adio. radio do prezydent 2 448 zł a anteny nazwy nie pamietam wiemz e na amgnesie i am 1.5 m niby bedzie to dobry zestaw który mozna przekałdac z samochodu do samochodu. no i nastepne pytanie czy ktos z was ma do polecenia jakas dobra antene w granicy 180 zł an magnesie moze byc długo oby była dobra i sprawdzona.?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz