A do Minta można jakimś cudem przy zakupie nowego zamówić xenony? W cenniku kicha. A wyższej wersji puki co nie zamierzam kupować dla xenonów.
pomoc w wyborze zestawu na przód
Zwiń
X
-
pomoc w wyborze zestawu na przód
Witam,
Proszę o pomoc w wyborze zestawu na przód:
1.SIGNAT H16 + T5 + C2
2.Helix DB 62.1
3.HERTZ ESK 165
4.SINUS LIVE SL165w +Neo25
5.wasze propozycje do 400zł :?:
Drzwi wygłuszyłem matami app (twarde + miekkie) zamontowałem dystanse z mdf-u i teraz zastanawiam sie jakie głosniczki tam wsadzić no i jakim wzmacniaczem je zasilić.
Radyjko jakie posiadam to ALPINE CDA-9851R.Muzykam jakiej słucham to głównie rap, hip hop, house.
Z góry dziękuje za pomoc.
-
-
Osiak, z wymienionych przez Ciebie tylko zestaw nr 1 może cokolwiek zaoferować, ale dopiero po napędzeniu wzmakiem,
z innych propozycji skłoniłbym się do Ground Zero Titanium 165T - po napędzeniu wzmakiem wydmucha i pozamiata :diabelski_usmiech
co do wzmaka to szukaj jakiejś sensownej 2-kanałówki do 500 zł :!:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Osiak, żaden z powyższych
program minimum to: http://www.ground-zero-audio.com/english/08_ra2100x.htm
cena detaliczna 550 zł (od tego rabat dla OCP :diabelski_usmiech )With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Witam
Jeśli mogę to podepnę się pod temat i zapytam jakie głośniki wybrać na przód do siebie. Mam radyjko JVC KD-G731, planuję wygłuszenie drzwi i panele MDF. Zastanawialem się nad PowerBass S-6C ale z tego co wyczytałem to gwizdki nie wejdą w fabryczne miejsca te koło lusterek i trzeba coś przerabiać. Jakie polecacie głośniki w cenie do 300zł które będą pasować bez przerabiania?
Komentarz
-
-
Strzała, do 300 zł i pod samo radio: http://www.ground-zero-audio.com/english/04_tc16mk.htmWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Osiaknexus6, pytajac o zestaw kabelków nie chodziło mi o zakup całego zestawy jednej firmy, pytałem jakie polecacie ile metrów będe potrzebował?
1x 5 metrowy interkonekt,
ok. 12 m kabla glosnikowego 2x 2,5 mm^2With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Osiak napisał/a:
nexus6, pytajac o zestaw kabelków nie chodziło mi o zakup całego zestawy jednej firmy, pytałem jakie polecacie ile metrów będe potrzebował?
po 5 kabla zasilającego + i - o średnicy 16-20 mm^2,
1x 5 metrowy interkonekt,
ok. 12 m kabla glosnikowego 2x 2,5 mm^2Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Witam, przyłączę się do wątku bo też planuje zmiany w systemie audio. Planuje kupić głośniki jakie wymieniliście na 1 stronie: SIGNAT H16 + T5 + C2 bardzo proszę o informacje co będę musiał jeszcze do tego dokupić tzn. jakie wygłuszenie zrobić itp. żeby był tego jakiś efekt sensowny. Może jakieś głośniki do 01(kombi) na tył chociaż słyszałem że tam nie ma rewelacji nawet jak się wymieni. Prosze o jakies informacje co będę musiał jeszcze zrobić
Komentarz
-
Komentarz