Wbudowana Navi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hevet2
    Classic
    • 2009
    • 16

Wbudowana Navi

To i ja zapisuje się do klubu. Drgania dokładnie takie jak opisane w pierwszym poście.
    Byłem nawet w serwisie ale zgodnie z przewidywaniami nic nie znaleźli
    Tankuje cały czas 95 na Shellu. Zobaczymy jak będzie na V-Power.
  • SuchyX
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1170

Wbudowana Navi

Witam z racji tego iż zakupiłem auto z wbudowaną nawigacją mam do znawców pytanie.

Czy owa NAVI posiada jakieś RC-A??? Niestety nie dostałem chwytaków aby nawigacje wyciągnąć i zerkną samemu. Chce wzmacniacz podłączyć a nie wiem co i jak tam z tyłu wygląda.

Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
    Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka

Komentarz

• Thundi
      L&K
      • 2005
      • 1157

SuchyX, Tu masz instrukcje po polsku do tego:

Ta nawigacja to MFD.
      Nie wiem czy da się podłączyć wzmacniacz powinno się dać bo istnieją komponenty takie jak Video (odtwarzacz DVD) więc powinno coś być
      O ortografie dba FF.
      Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
      http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
      Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• SuchyX
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1170

Thundi, dziękować za pdf-a na pewno się da podłączyć poprzez adapter rca ale to takie druciarstwo jest :/

Już wiem jest kibel z tą navi jeśli chodzi o RCA wiem bo wyciągałem ją i z tyłu nie ma wyjść RCA pod przedwzmacniacz. :[ Czyli pozostaje mi kijowaty adapter buuu.......

Komentarz

• matys993
          Classic
          • 2009
          • 10

Witam ! Mam taka NAVI jak SuchyX na tym zdjęciu i chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje do niej montaż TV i DVD, i wogóle jak to wszystko pokolei się montuje. Dzięki z góry. POZDRAWIAM !!

Komentarz

• eX
            Elegance
            • 2006
            • 980

SuchyX, jak nie ma jak jest ta navi produkuje blaupunkt :szeroki_usmiech w normalnych radiach tez niby niema
            musisz kupic takie male ustrojstwo http://allegro.pl/item534081688_mini...acz_f_vat.html w skrocie mini iso do blaupunkta mam taka navi, mam podlaczony wzmak, mam wrzucone dvd i wszystko bangla.

matys993, odtwarzacz teraz kosztuje (dvd) ok 200zl, ja teraz podpial bym dysk twardy, adapter nie wiem ile. ogolnie dalem to chlopakom w warsztacie co bawia sie w dokladanie navi, naprawie navi, przerabianiu etc wszystko z navi. rok temu, i nie pamietam ceny.

Komentarz

• SuchyX
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1170

eX, dziękować a ja cholera jasna kupiłem adapter :/ RCA buuuuu wywalę go i zakupię taką wtyczkę. :szeroki_usmiech

Komentarz

• eX
                Elegance
                • 2006
                • 980

SuchyX, tylko poszukaj czegos w tym stylu http://allegro.pl/item530084630_mini...zmacniacz.html w sensie zeby byly opisane kanaly, pozniej w instrykcji trzeba szukac ktory kanal w ktore gniazdo wchodzi a nie jest to latwe bo masz zgrzewke. mozna taka mini iso chyba nawet w media dostac tyle tylko ze w cenie cos ok 80zl :O a tu masz duzo taniej.

ta jak pisalem na pw postaram sie zarzucic kilkoma info i foto zestawu ktorego nie mam zlozonego jeszcze (drugiego) moze cos pomoge

Komentarz

• SuchyX
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1170

Byłbym wdzięczny jakbyś fotencje podesłał bo muszę jakoś to zrobić żeby to miało ręce i nogi.

Komentarz

Pracuję...