podłaczenie tuby pod akumulator

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przemis
    Classic
    • 2010
    • 32

Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
    po trzecim powtórzeniu pytania stwierdziłem że baba nie wie w ogóle o co chodzi
    no własnie to mnie najbardziej osłabia :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
    przeważnie tylko w gębie są odważni bo jak wysiądziesz porozmawiać z takim delikwentem który Ci naubliżał to natniesz się na zaryglowane drzwi a następnie patrzysz aby tylko spieprzając nie spowodował jakiejś katastrofy
    no jest tak :twisted: :wink:
  • blackrs
    RS
    • 2008
    • 4826
    • Superb II combi (3T5)
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

witam posiadał octavie 01 rs z 2001 roku zakupilem tubę basowa i jeden kabelek musze poprowadzic do akumulatora którędy bedzie najłatwiej i najprosciej go tam przeprowadzic?jak mozna to proszo o wytłumaczenie łopatoogiczne czyli szczegół po szczególe
    BYŁA o1 rs
    BYŁA o2 1.6
    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Andrev3
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 6116

jak zaglądniesz pod maskę to na scianie grodziowej po prawej stronie zauważysz dziurę przez którą przechodzą kable z komory silnika do środka. Ja tamtędy prowadziłem, później normalnie progiem i do bagaznika
      RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• blackrs
        RS
        • 2008
        • 4826
        • Superb II combi (3T5)
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

aha dzieki bede próbowal o ile uda mis ie wyjac radio bo jakos mocno siedzi tam sa takei dzówrki w kąłdałem w nie precik naciskałem w akzda strone a ono ini drgie a nie chce wyąłmac jest jakis system na jego wyejcie? czy ktos wie moze czy oryginalne radio symfony ma jakies wyjscie na tobe najlepiej czincz ?i jeszcze ejdno pytanie cyz byl jakies oryginalne radia do 01 które mialy wyjscie usb ewentualnie aux zeby podlaczyc jakas mp3, pendrive cyz cos innego na cyzm by sie dało trzymac muze
        BYŁA o1 rs
        BYŁA o2 1.6
        JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Andrev3
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 6116

Nie spotkałem się z radiem ori do OI co by miał wyjście aux lub usb napewno nie od strony przedniej. Może jakieś miało od tyłu.
          Może jak ściągniesz ramkę która jest wokół radia i klimy to łatwiej wyciągniesz radio
          RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...