nie nie cena auta juz ustalona ....opony musze kupic ...ale cena mnie troche(no nawet nie wiem czy nie bardzo) wyprostowała ....
Sound System
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SamiecDobrze kombinuje ze jest to odseparowany 3 drozny system glosnikow z przodu ? :roll:
Jedno mnie w tym Elegancie drazni nie da sie zamowic auta bez radia, a ten glupi wyswietlacz ktos musial wymyslec, ze bedzie zintegrowany z radiem :x
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez onyx73własnie cos takiego sluchalem w mojej nowej o2, i bylem zaskoczony jakascią dzwieku bardzo przyzwoicie, to byl krotki test auto stoi u delaera i czekam na załatwienie formalnosci
i przeciętnej klasy markowy odtwarzacz
gra znacznie lepiej od tego wynalazku :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Jakby ktos chcial nowe oryginalne radio Skoda Audience to jego koszt w serwisie to jedyne 4 853,00 zł
Komentarz
-
-
Co do tych glosnikow, to jak dla mnie te w OII (byc moze Audience ma jakies inne) dzieli epoka od tych w OI czy tam Golfie lub Leonie. Tu jest znaczacy krok do przodu. Fakt do pelni szczescia to troche brakuje, ale to nadal jest sprzet budzetowy :wink:
A zmieniarka fajna, tylko ma glupi pobierak plyt :| To im nie wyszlo i trzeba uwazac, bo nie dziala to jak w kazdym innym radiu.
Komentarz
-
Komentarz