Wczoraj Harnasie na Tyskim HEJ
Czym skleic oslone przeciwpylowa z membrana?
Zwiń
X
-
Czym skleic oslone przeciwpylowa z membrana?
W moich powerbassach 2XL-6C najprawdopodobniej pod wplywem wilgoci i wibracji odkleila sie oslona przeciwpylowa od membrany i glosnik zamiast grac to pierdzi. Jakim klejem mozna skleic ta oslone z membrana? Dla ulatwienia powiem, ze membrana jest celulozowa a oslona z jakiegos tworzywa sztucznego.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
-
-
Hmm tylko w opisie nic nie jest napisane o klejeniu celulozy, a nie chce zeby sie okazalo, ze podczas aplikacji kleju, wsiaknie mi on w membrane. Pojecie "przyklejanie membran glosnikowych" do mnie nie przemawia. Sa roznego rodzaju membrany np. z tworzywa sztucznego. Mniejwiecej juz wiem w jakim kregu klejow mam sie poruszac :PVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
-
Wikol kolego. A jak nie to do fachowca. Nie ma co rzeźbić samemu bo każde dodatkowe klejenie zmienia charakterystykę głośnika oraz pasmo przenoszenia.http://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
IMO wikol tez odpada. Uzywalem go jako kleju modelarskiego do klejenia drewna z drewnem i drewna z papierem, ale do plastiku byl beznadziejny ;(
W jednym sklepie powiedzieli mi, ze butaprenem mozna... :roll:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleybutaprenem mozna..
Podjedz do kogoś kto się zna. W Krakowie mogę Ci polecić gościa.http://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
Jest gorzej niz myslalem. Jak w jednym glosniku wystarczyloby przykleic oslone do membrany to w drugim glosniku oprocz tego trzebaby bylo przykleic membrane do gornej gumy zawieszenia bo w 1/4 okregu odkleila sie :/
Ktos moze polecic jakis zaklad, ktory naprawia głosniki (wymiana membrany) z wojewodztwa slaskiego? (najlepiej Bielsko-Biala, Gliwice, lub okolice) ew. Krakow :wink:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
-
Wytrzymaly rok grania, a przez jakies pol roku lezakowaly w szafie. Byly spokojnie wygrzewane a pozniej palnik Ale nie zawsze. Z reszta one maja 90 w RMSie a jl audio 300/4 ma 75 w RMSie na 4 kanaly wiec raczej full power nie bylo :diabelski_usmiech
A teraz szkoda mi glosnikow bo magnes, cewka itd sa dobre tylko membrana do dupy :roll:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
Komentarz