Dzieki. przy nastepnej wizycie w ASO poprosze o nr.03 i 04
Car-Audio - co kto ma?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Samiecseryjne glosniki a radykjo to jakis keenwood na cd..
plany zaleza od kaski i checi bo nie musi mi nic łupać w środku...
A suba chce nie dla lupania ,ja lubie poprostu masaz w aucie
Musze jeszcze pokombinowac zeby tyl wymienic.
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Seryjne glosniki sa z papieru. :x :x
Serio. :lol:
Sprzet mam kiepski - dla amatorow - przod Alpine, tyl JBL, sub Alpine (nie pamietam modeli).
Radio - Panasonic MP3 z wodotryskami - zdecydowanie nie polecam! :x
Juz z rok zbieram sie do wygluszenia drzwi, ale wiecznie mi nie moge... :roll:TDI 205PS
Komentarz
-
-
to mioże ja ciut się pochwalę
Od początku jak mam auto (równo rok) kombinuje jak mogę z Car audio - na początku były Signaty , któe przeniosłem z Hondki...ale to już historia
Teraz doszedłem do:
-przód DLS MS6 - zestaw 2-drożny na zwrotce + drzwi wygłuszone
- wzmak Stega 105.4 + sub Cervin Vega V-max 12' w skrzyni zamkniętej
- tył - drzwi tweetery fabryczne+ 13' lanzara jako uzupełnienie systemu
- kable standartowe bez żadnych fajerwerków
Myślę o włożeniu w słupki tweeterów oraz o zamianie adaptera plastikowego na z mdfu pod przednie głośniki.
:P
Komentarz
-
-
-przód DLS MS6 - zestaw 2-drożny na zwrotce + drzwi wygłuszone
Myślę o włożeniu w słupki tweeterów oraz o zamianie adaptera plastikowego na z mdfu pod przednie głośniki.
A zamiast w slupki ja bym sobie przemodelowal seryjne miejsca na tweetery na cos takiego jak ma zrobine na tej stronce http://bilstereo.just.nu/ golf iv
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA gdzie wygluszales? Bo ja juz planuje od dawna ale czakam az gwarancjia mi sie skonczy.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
nie rób scen :shock: wygłuszenie drzwi nie wymaga specjalistycznej wiedzy i mozesz to sobie sam zrobic 8) nie mówiąc już o tym, że czekanie z tym do końca gwarancji wydaje mi się przesadą, bo znając fachowość ASO to pies z kulawą nogą się nie zorientuje, że wygłuszyłeś drzwi :roll
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Samiec-przód DLS MS6 - zestaw 2-drożny na zwrotce + drzwi wygłuszone
Jeśli masz firmowe głośniki to może sporo pomóc wyjęcie ich a następnie wycięcie za nimi tej gąpki, ona zabiera powietrze i zmnijsza mocno objętość w drzwiach.
[ Dodano: Nie Paź 24, 2004 3:01 pm ]
Zamieszczone przez QBAJednostka sterująca: Clarion DRX 8675Rz
Wzmacniacz: Magnat Combat 4
Zestaw głośnikowy przód: Eton Swig Line CEK 650 + wygłuszenie drzwi
Subwoofer: Soundstream SPL 12 (skrzynia zamknięta)
Kondensator: Brax 0,5 F
Okablowanie: Dietz
Piszą żę od 500RMS, ale jak to zmierzyć co ma mieć te 500watt?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBATeż myślę o kondensatorze...Warto?
Przód mam podłączony do wzmaka także kable są kładzione nowe ale nie jakieś firmowe, zwracałem uwagę głównei na grubość...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA zamiast w slupki ja bym sobie przemodelowal seryjne miejsca na tweetery na cos takiego jak ma zrobine na tej stronce http://bilstereo.just.nu/ golf iv
A tweeterki tez bardzo fajnie wlozone.
Komentarz
-
-
[quote="Maicroft"]Zamieszczone przez SamiecA zamiast w slupki ja bym sobie przemodelowal seryjne miejsca na tweetery na cos takiego jak ma zrobine na tej stronce http://bilstereo.just.nu/ golf iv
Mi chodzi aby scena była wyżej i dalej dlatego chcę na słupki przenieść.
Komentarz
-
-
to ja tylko poinformuje (bo chwalić sie nie ma czym):
radio: Pioneer DEH-P3600MP
z przodu seryjne tweetery + jakieś Lanzary
z tyłu seryjne tweetery + jakieś Atexy (kumpel za darmoche z salonu załatwił, a darowanemu sie w zęby nie patrzy )
no i na pace wzmacniacz Steg'a + pudło Macaudio.
mówiłem że nie ma sie czym chwalićTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Re: Car-Audio - co kto ma?
Zamieszczone przez SamiecMozecie napisac/pochwalic sie co macie zamontowane w waszych czeszkach
Głośniczki - to co przyszło z fabryki. Dwa w drzwiach i dwa gwizdki.
Radio - utargowałem przy zakupie, że mi coś założą. Dali MS303.
Szok przeżyłem później jak zobaczyłem ile ono kosztuje i co mogłem mieć za te pieniążki
Nie jestem wymagający i na moje drewniane ucho oceniam, że sprzęt po prostu gra.
Ze zmian mogę jeszcze wymienić wymianę antenki na dwutorową tak, żeby mieć jeden badyl na dachu do radia i do GSM. BTW oryginalną antenkę mogę chętnemu odpalić jak ktoś chce.
Komentarz
-
-
Re: Car-Audio - co kto ma?
Zamieszczone przez grzesioZamieszczone przez SamiecMozecie napisac/pochwalic sie co macie zamontowane w waszych czeszkach
Głośniczki - to co przyszło z fabryki. Dwa w drzwiach i dwa gwizdki.
Radio - utargowałem przy zakupie, że mi coś założą. Dali MS303.
Szok przeżyłem później jak zobaczyłem ile ono kosztuje i co mogłem mieć za te pieniążki
Nie jestem wymagający i na moje drewniane ucho oceniam, że sprzęt po prostu gra.
Ze zmian mogę jeszcze wymienić wymianę antenki na dwutorową tak, żeby mieć jeden badyl na dachu do radia i do GSM. BTW oryginalną antenkę mogę chętnemu odpalić jak ktoś chce.
teraz mi mówisz o antenie :?: :x przywieź ją jutro "na demo" :mrgreen: muszę sprawdzić swoją czy mam walniętą, czy to nie antena :roll: jak będzie lepiej grało to biere jak nie to oddaje, ok :?:
BTW co z tymi czujnikami, mam gościowi głowę zawracać czy nie :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9A masz separator założony?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez arci9A masz separator założony?
Jak masz niedaleko to możesz podjechać lub zadzwoń)
P.S>
Mas szumy i trzaski ale nie zawsze?To napewno separator, któy podłacza się pod 12V i do antent - ma w sobie wzmaka...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Mi zakładali na Modlińskiej tylko w servisie (200m dalej niż salon) i zapłaciłemchyba 12 zł, to taniej niż allego (25-30zł).
Jak masz niedaleko to możesz podjechać lub zadzwoń)
P.S Masz szumy i trzaski ale nie zawsze?To napewno separator, któy podłacza się pod 12V i do antent - ma w sobie wzmaka...
masz jakiś namiar bezpośrednio do tych elektryków z Modlińskiej :?: daleko nie mam, to bym się w przyszłym tygodniu do niech wybrał może :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Mam tylko numer do salonu na Modlińską 8141501 a dalej musisz prośić z alarmami)
Bo szef siedzi w salonie a goscie mają garaż i montują kawałek dalej , ale lepiej przedzwoń i spytaj czy mają i ile chcą, ja swój zakładałem rok temu :lol:
Jeśli nie zakładałeś tego ustrojstwa to na bank to jest to, znana pzrypadłość także w Seatach i VW.
Komentarz
-
Komentarz