teraz mi mówisz o antenie :?: :x przywieź ją jutro "na demo" :mrgreen: muszę sprawdzić swoją czy mam walniętą, czy to nie antena :roll: jak będzie lepiej grało to biere jak nie to oddaje, ok :?:
teraz mi mówisz o antenie przywieź ją jutro "na demo" muszę sprawdzić swoją czy mam walniętą, czy to nie antena jak będzie lepiej grało to biere jak nie to oddaje, ok
no wię o separatorze: miałem cieniasa i mialem radio radio grało bardzo dobrze kupiłem skode i lepsze radio no i rozczarowanie coś nie tak oczywiście próba reklamaji ale po podłączeniu u sprzedawcy grało ze hoho ale on miał "normalną" antenę po jakimś czasie znalazłem na allegro aukcje z separatorem zarezykowałem kupiłem i nieżałuje radio działa nawet dość głębogo w podziemnym parkingu w blue city bez separatora kończyło się tuż po wjechaniu poniżej poziomu ziemi. siostra namówiona przezemnie rownież sprawiła sobie takie cudo i też bardzo sobie chwali wiec naprawde bardzo polecam. na allegro jest dwoch sprzedających jeden za cos 26 a drugi coś koło 28 ja kupilem ten tańszy jedyny problem to po jakimś czasie parkując w "podejżanym" miejscu postanowiłem zabrać również tył radia po wyjęciu niespodzianka wtyczka zostawiła bolec w środku po kilku mailach sprzedawca zgodził sie naprawić lecz doszedlem do wniosku ze wtyczke sam wymienie. więc jeśli macie wątpliwości to się już nie zastanawiajcie kupcie koniecznie montaż jest banalny do wyboru sa dwie wtyczki boczna jak w skodzie i z bolcem tu wiadomo podpięć między radio i antene zasilanie podpinamy pod pin wtyczki iso w ktorej pojawia sie plus po włączeniu radia czyli ten od automatycznej anteny.
[ Dodano: Sob 30 Paź, 04 23:58 ]
Samiec napisał:
A gdzie wygluszales? Bo ja juz planuje od dawna ale czakam az gwarancjia mi sie skonczy.
nie rób scen wygłuszenie drzwi nie wymaga specjalistycznej wiedzy i mozesz to sobie sam zrobic nie mówiąc już o tym, że czekanie z tym do końca gwarancji wydaje mi się przesadą, bo znając fachowość ASO to pies z kulawą nogą się nie zorientuje, że wygłuszyłeś drzwi
Radio PIONEER DEH-P7400MP
Tył: głośniki basowe eliptyczne Pioneer 80W.
Przód drzwi: trochę cienkie Blaupunkt`y.
Do tego 4 gwizdki (2 Nokia).
Efekt całkiem całkiem.
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Ja napisze ogolnikowo Radio, glosniki, zmieniarka standard + wzmachol redstar i skrzynia 40l z basem firmy FOCAL 10 calowka zdjecia akie z dupy ale zawsze cos lepsze zrobie jak ktos bedzie chcial hehehheeh dodam ze jezdze L&C.
Witajcie
Nie byłem tu chyba z pół roku. W międzyczasie zakończyłem kompletowanie audio w Skodzie OI oraz montaż tego i poniżej przedstawiam co tam jest:
- Deck Alpine 7903 MS (chyba będzie niedługo 7939 z procesorem też Alpine)
- system przedni DLS UR 6 S
- z tyłu głośni, basowy DLS MW 12
- przód jest napędzany DLS A2
- głośnik basowy napędza DLS A3
- interkonekty też DLS z serii Ultimate
- okablowanie Sound Quest
- kondensator 1F System One (b.popularny w zabudowach z DLS-em szczególnie w Szwecji)
Chciałem początkowo włożyć do auta Genesisy Dual Mono i Stereo 100 a potem miałem myśl o Genesis Five Channel ale kupiłem nowe w Szwecji DLS-y A2 i A3 i wszystko się zmieniło. Genesisy wystawię na allegro w nast tygodniu tylko zrobię fotki. Auto też gdzieś pokażę w sieci - wygląda mało efektownie ale gra naprawdę wyśmienicie
Komentarz