może nie koniecznie tanio ale słyszałem bardzo dobre opinie o Stefanowkim , skontaktuj sie kubasek11 on coś tam u nich robił
Montaż CB w miejsce kieszeni pod radiem
Zwiń
X
-
ja mam zamonotwane. Zalezy jakie radio. W wontku cb....sa fotki - chyba gdzies wstawiałem fotki. Musisz sobie najpierw wyjac radio, a poźniej wypchniesz tą półeczke co jest pod spodem - tak jak napisał Janusz. Zalezy czy chcesz uzyc gotowej kieszeni do Cb czy wyciąć dziurownie w półce pod radiem....
[ Dodano: Pon 29 Gru, 08 13:23 ]
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...asc&start=1725 na 116 stronie
Komentarz
-
-
AdalbertSZ, a radio już masz :?: widziałem fajne miejsce montażu w passacie , audi , w skodzie tez może b się dało tylko to musi być małe radi o , ja widziałem jakiegoś presidenta małegoO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzPoszukaj na forum o montażu CB pod klapką popielniczki.
Dokładnie jak piszesz. IMO najlepsze miejsce dla CB w O1. Moje wygląda tak Podświetlenie CB w popielniczceAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
star200, mam podobnie zaintalowane radyjko, co do operowania gałkami to po pewnym czasie jest intuicyjne, nie patrzysz bo wiesz która to gałka, co do zmiany kanałów, to zwarzywszy, że najczęściej siedzimy na 19-tym i sporadycznie zmieniamy kanał, to raczej rzadkość spoglądania pod kierownice, ale pewnikiem zdarza się, to tak samo jak jadąć spoglądniesz na fajne ciacho w lecie :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
Komentarz