Oni nadaja na innej czestotliwosci, to tak jak policja, pogotowie, straz i inne sluzby.
Jakie radio CB
Zwiń
X
-
Antek_amb, little wil jest dobry z tych mniejszych na magnesie, tez ma 1m. A mozesz miec nawet baciora na 3m i wystarczy, ze w radiu skrecisz rf gain i zasieg automatycznie sie zmniejsza, wiec wszystko zalezy od tego co chcesz slyszec jesli masz mozliwosc wiekszego odsluchu.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Ja polecam jeszcze supernova - tj. cobra w pod inna nazwą do tego dołożyć Hustlera lub Wilsona i zestaw jak ta lala - pod warunkiem ,że dobrze zestroimy swr -em do samochodu.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Antek_ambu taksówkarzy widziałem, że mają anteny max 30cm, a im zależy na zasięgu chyba.
Komentarz
-
-
Antek_amb, niski budżet to pojecie względne. tak jak piszą koledzy, lepiej dołożyć trochę i mieć lepszy zestaw niż potem kupować następny, może jeszcze się wstrzymaj do momentu jak będziesz miał wiecej kasy
ze swojej strony mogę polecić to co mam, czyli tti-880+sirio ml-145(145 cm) a mniejszy(tańszy) tti-770+sirio as-100(100 cm)
Komentarz
-
-
Ja początkowo kupiłem Cobrę DX cośtam+ Cobrę 1 m. Szumowfon taki, że wytrzymać się nie dało. Przeszedłem na ML 145 + Alan 48 Classic- super komplecik (tylko radio ze względu na wykonanie w technologii przewlekanej jest dość spore). I tym oto sposobem 360 zeta za pierwszy komplet poszło się kochać.
Nie warto oszczędzać ani na radiu, tym bardziej na antenie.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b-bar01i po 2 dniach wymieniłem na tti 880, a antena została i jest znacznie lepiej
w porownaniu TTI do Alana 101 to mam chec wywalic TTI za okno juz po paru minutach, choc przejezdzilem z TTI pare miesiecy
Komentarz
-
-
no i ja zakupiłem Unidena 520XL. W tym tygopdniu powinien dojść do mnie wraz z antenąOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz