W 0II mam oryginalne radio - w podłokietniku mam wejście AUX - dzis kupiłem sobie kabelek zeby podłaczyc mp3 - podłączyłem ale w radiu nic nie słychowac.....
Czy cos musze w tym radiu przestawic?
Miałem właczona opcje Aux w menu radia tylko nie wiedzialem, a niestety koledzy nie podpowiedzeli.....ze jeszcze trzeba kilka razy nacianac CD wtedy odpala AUX.
Tylko mam inny problem po podłączeniu nawet samego kabelka do gniazda AUX buczy mi w głośnikach, a jak podłaczyłem do tego jeszcze mp3 to muzyke było słychac ale z tym buczeniem. O co tu moze chodzic?
piotrek_os, no nie miej pretensji do kolegów, bo jest coś takiego jak instrukcja obsługi :P Jak postępować z kobietami tez mamy podpowiadać? :P
A tak na poważnie to albo masz kabelek źle wciśnięty, albo jest coś nie tak z tym kabelkiem. Poza tym w menu AUX możesz też wyregulować wzmocnienie. Może to coś pomoże.
shado, nie mam pretensji do kolegów.....napisałem to w żarcie......z kobietami to mam doświadczenie kilkunastoletnie..... :szeroki_usmiech a z tym radiem, że tak powiem pare godzin......
Jaks dziwna sprawa.....jak nie odpalłem auta i załozyłem ten kabelek mojej konstrukcji....to wszystko było ok. - po odpaleniu auta znów buczenie w glośnikach. O co tu moze chodzic?
I do tego chyba jeszcze cb radio mi cos nie tak chodzi jak powinno - tzn ja dobrze słysze, a ja ponoć nadaje z trzaskami - juz mi chyba ze 2 osoby powiedziały zeby wywalic radio......radio cb mam narazie pod siedzeniem pasazera. Choc teraz niedawno wracałem i mowili mi że bardzo ładnie mnie słychac......
Komentarz