ja bym zalozyl oryginalne bo wydaje mi sie ze nie ma duzzej roznicy pomiedzy zaminnikami a oryginalami. Ja mam niemile doswiadczenia z zamiennikami a juz tarcze to szkoda slow :evil: Takie wlasnie zamienniki zniszczylem po okolo 4 dnia uzytkowania w Hondzie Accord hamujac pare razy z predkosci 200 do 80 (az poszedl dym z klocuszkow-to bylo podczas scigania z BMW 325) tarcze ulegly odksztalceniu w skutek zbyt wysokiej temperatury.Podkreslam nie wjechalem w kaluze. Tak wiec wydaje mi sie ze akurat na tym nie ma co oszczedzac k
Przenoszenie postów
Zwiń
X
-
Przenoszenie postów
Widzę, że admin tego forum trochę wybiórczo traktuje przenoszenie tematów z "tuning" do "car audio", ponieważ parę tematów jeszcze zostało w dziale "tuning".Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
-
-
No to ja troszkę podpowiem
to są wyniki przeszukiwania tylko dwóch pierszych stron "Tuning", jak coś jest nie potrzebne to najlepiej od razu wywalić.
Nie wklejam więcej bo będę oskarżony o spam.
P.S.
Nie piszczie w tytule tematu tekstów typu "Pomocy" albo "Mam pytanie"
To jest wkurw### musisz kliknąc temat, żeby dowiedzić się o co chodzi.
Temat służy do przybliżenia zawrtości postu, dlatego proszę o pisanie konkretów.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
Komentarz