Zamieszczone przez mikolaj93
OI Tour Twin Power+
Zwiń
X
-
OI Tour Twin Power+
Witam
Czytałem wiekszośc postów na temat wymiany radia oraz usunięcia fabrycznego, ale nikt nie napisał czy po wyjęciu schowka w prosty spsób mozna wyjac fabryczne radio. Nie mam kluczyków do jego wyjęcia a nie chcialbym go na sile wyciagac, niszczac w ten sposob zaczepy.
Stąd moje pytania, gdzie mozna zakupic takowe kluczyki, czy mozna wyjac radio bez nich, oraz czy po wyjeciu fabrycznego radia musze dokupic ramke do radia nie fabrycznego by nie zostały jakies szpary po jego mozntazu?
Pozdrawiam i dziekuje
medjai09
-
-
podjedz do jakiegos elektryka maja na to patenty, wezmie na piwo a Ci to wyciagnieBYŁ : MÓJ SZKODNIK http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
hm... a ja mam pytanie odnośnie pierwszego etapu wymiany. Moja niedawno zakupiona Octavia ma fabryczne radio, gdzie ktoś na siłę przekręcił gałkę i nie działa. Postanowiłem go wymienić. Tylko nie wiem jak się od tego zabrać, co odkręcic. proszę o opis czynności krok po kroku bo nie chcę uszkodzić innych elementów w okolicy radia. Będę wdzięczny za odpowiedź lub link do instrukcji dla osoby robiącej to po raz pierwszy. Octavia 1.6 podstawowa wersja rocznik 10.2003 z góry dzięki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukasz.kedziorahm... a ja mam pytanie odnośnie pierwszego etapu wymiany. Moja niedawno zakupiona Octavia ma fabryczne radio, gdzie ktoś na siłę przekręcił gałkę i nie działa. Postanowiłem go wymienić. Tylko nie wiem jak się od tego zabrać, co odkręcic. proszę o opis czynności krok po kroku bo nie chcę uszkodzić innych elementów w okolicy radia. Będę wdzięczny za odpowiedź lub link do instrukcji dla osoby robiącej to po raz pierwszy. Octavia 1.6 podstawowa wersja rocznik 10.2003 z góry dzięki
)+ LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123takie ceny na allegro niestety około 400zł :shock:
Ja pomyliłem z odbiornikami na kasetę, np. MS303 (100-150pln), albo MS201/201A/202 (do 100zł). A dziś już kaset chyba nikt nie słucha.
A ja nie słucham nawet muzyki z CD, wyłacznie radio, więc kupiłem sobie za 80 złotych radio MS201 (w podanej cenie już wysyłka, hehe) w stanie sklepowym. Ktoś wygmertał starego grundiga MS201 z pawlacza, którego usunął z kupionej w Wielkiej Brytfannie skody.
Ale takl czy owak - radio z przykładu jest zbyt drogie.
Komentarz
-
Komentarz