Radosnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! dla całego OCP i ich rodzin :mikolaj
Rozmowa przez telefon ,a wygoda?
Zwiń
X
-
Rozmowa przez telefon ,a wygoda?
Jestem na kupnie radia i koniecznie aby mial bluetooth.I tu moje pytanie ,jakie wybrac aby rozmowa byla najlepszej jakosci .Wiem ze osobe do ktorej dzwonie slysze w glosnikach wiec tu kazde radio bedzie spisywac sie tak samo ale aby mnie bylo dobrze slychac to musi byc dobry mikrofon a tu jakiej firmy jest radio nie jest bez roznicy,na pewno uzywacie takowych wiec prosze podzielcie sie waszymi spostrzezeniami?
Dzieki
-
-
Ja niedawno kupiłem SONY z bluetooth i opisywałem swoje spostrzeżenia.
Poczytaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=21655Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1Ja także korzystam z zestawu Nokii CK-7W i jestem zadowolony Tylko niekiedy jak mam za głośno ustawiony głośniczek,i zapomnę go ściszyć przed wyjściem z samochodu to przy następnym odpaleniu wystraszy mnie ten dźwięk :lol: który informuję o nieznalezieniu urządzenia (tel)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Mam jak kol. pantol SONY MEX - BT 3600 U Jestem z niego zadowolony , choć musze troche wolniej mówić ale spoko można sie dogadać Troche za jasno świeci pokrętło i nie ten kolor podświetlania.... Ale za to można słuchać do woli muzy z telefonu bez kabli , wtyczek , gniazdek :szeroki_usmiech Wydaje mi sie że radyjko warte warte zainteresowania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez romi-70SONY MEX - BT 3600 UOGIEŃTEAM by OCP
President Taylor III + PRESIDENT ML-145
www.mgregor.pl
www.pokerstrategy.com/u3JOTE - wejdź i graj! ; )
Komentarz
-
-
oho...nawet nie wiedziałem że teraz dość dobre radio można mieć za 400zł...
ck-7w jest dobry naprawdę , ja wmontowałem nawet w lampkę mikrofon /mam z superba/
i ładnie chodzi . tylko że to jest tylko do nokii a kolega może ma inny telefon.. . w takim clarionie możliwe że można podłączyć dużo innych telefonów...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
To ck 7w nie będzie chodziło z innym tel niż nokia?? ja tam myślałem że bluetooth to bluetooth... ; POGIEŃTEAM by OCP
www.mgregor.pl
Komentarz
-
-
Generalnie fajna sprawa jak się podpina to z automatycznym wyciszeniem radia/odtwarzacza na czas połączenia...OGIEŃTEAM by OCP
www.mgregor.pl
Komentarz
-
Komentarz