no to umawiajmy się na weekend i choć by nas miało być kilku na początku. Wybierzmy tylko jakieś miejsce i godzinę.
wygłuszenie jak i gdzie okolice Warszawy-Grodziska
Zwiń
X
-
wygłuszenie jak i gdzie okolice Warszawy-Grodziska
Witam Wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem O1 i przymierzam się do polepszenia audio. Na razie chodzi mi głównie o wygłuszenie przednich drzwi jak również wymianę głośników na Hertz bądź TEC XP6. Proszę o opinie które byście polecili. Na razie Radio pozostawię seryjne mam Skoda Symphony, może z czasem dodam wzmacniacz i jakąs tubę np. FLI TRAP 12"
Ale najpierw chce wygłuszyć drzwi i mam pytanie, gdzie dobrze, fachowo i w miarę za rozsądną cenę można by to zrobić w okolicach Warszawy lub Grodziska Maz. ???
Pozdrawiam
Łukasz
-
-
Co znaczy nie chodzi?
Przecież napisane jest "Strona w przebudowie" .jpg się ładuje i pokazuje? więc moim zdaniem strona chodzi jak ta lala
A tak na poważnie, to chodzeniem po stronach nikt jeszcze audio nie zrobił... A na tej stronce, masz maila, adres i telefon - cóż trzeba więcej by skontaktować sie z maestro Grzegorzem.
Komentarz
-
-
Ach takie nie chodzi... Pod Operą, Explorerem i Chromem chodzi, pod Firefoxem faktycznie nie... Aby nie byc tu oskarżonym o forsowanie lepszych przeglądarek podam bliższe dane:
Barbus Car Audio
Al. Jerozolimskie 259, 05-816 Michałowice
22 723-90-73
[email protected]
Ale naprawdę nie warto dowierzać ognistemu liskowi, jeśli coś chodzi pod Explorerem to powinno chodzić wszędzie
Komentarz
-
-
ja wiem gdzie jest w grodzisku ale nieznam dokladnego adresu wiem ze na ul. 3-ego Maja "
yankees sklep tuningowy" prawdo podobnie tam mozesz zlozyc zamowienie o wygłuszenie i audio sam chce sie tam wybrac ale niestety niema mnie w kraju.
znalazlem:
Adres:
woj. mazowieckie
05-825 Grodzisk Mazowiecki, 3 Maja 41
Tel.: 022 755 54 80
Fax: 022 755 79 85
Komentarz
-
-
Tomczyk_L, paysker, polecam wam Marcina,ja u niego robiłem 2 auta i jestem zadowolony ale zrobicie jak uważacie ,jak coś to telefon do mnie i podjadę do Marcina"Yankeesa" z wami-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Tomczyk_L, http://www.clear-sound.pl/ tylko to z drugiej strony warszawy.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Tomczyk_L jak juz wygłuszysz drzwi i zamontujesz głośniki to napisz czy efekt jest widoczny i ile ta przyjemnosć Cie wyniosła bo tez o tym myślałemASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
paysker, sound system, jak i standardowe głośniki nadają się do jednego - mierzenia głębokości kosza na śmiecie,
dodatkowo przy sound systemie dochodzą problemy z wypruciem wzmacniacza - wiec jest znacznie trudniej osiągnąć dobre brzmienieWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki, Arek postaram sie wygospodarować troszkę czasu, odezwę się do ciebie i podjedziemy do Yankees`a jeżeli to nie problem dla ciebie.
Mozgi jak już będe po zabiegu na pewno dam znać co i jak poszło jak również ile mnie to kosztowało. Mam nadzieję żę będzie warto.
Pozdrawiam
Łukasz :lol:
Komentarz
-
-
Tomczyk_L, spoko,czekam na tel.tylko daj znaka z 1 dzień wcześniej-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz